Anunţ public privind emiterea deciziei etapei de încadrare

SC PANDORA PROD SRL, titular al proiectului „CONSTRUIRE HALĂ DEPOZITARE ȘI ÎMPREJMUIRE”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „CONSTRUIRE HALĂ DEPOZITARE ȘI ÎMPREJMUIRE”, propus a fi amplasat în mun. Slobozia, str. Călugăreni, nr. 2A/4, jud. Ialomița. Proiectul deciziei etapei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Ialomița, loc. Slobozia, str. M. Viteazu, nr.1, în zilele de luni – joi, orele… Articolul Anunţ public privind emiterea deciziei etapei de încadrare apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Anunţ public privind emiterea deciziei etapei de încadrare

SC PANDORA PROD SRL, titular al proiectului „CONSTRUIRE HALĂ DEPOZITARE ȘI ÎMPREJMUIRE”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „CONSTRUIRE HALĂ DEPOZITARE ȘI ÎMPREJMUIRE”, propus a fi amplasat în mun. Slobozia, str. Călugăreni, nr. 2A/4, jud. Ialomița.

Proiectul deciziei etapei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Ialomița, loc. Slobozia, str. M. Viteazu, nr.1, în zilele de luni – joi, orele 8.00 – 16.30, vineri, orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmil.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Ialomița.

Articolul Anunţ public privind emiterea deciziei etapei de încadrare apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.