PRIMARIA ORASULUI FIENI – ANUNT DEPUNERE SOLICITARE EMITERE AVIZ GOSPODARIRE APA

ANEXA 1b) INFORMARE Aceasta informare este efectuata de: PRIMARIA ORASULUI FIENI, cu sediul in str. Ing. Aurel Rainu, nr.67, judet Dâmbovita, cod postal 135100, telefon 0245/774071, fax. 0245/774073, e-mail fieni.primaria@gmail.com solicită de la Administratia Bazinală de Apă Buzău Ialomita-Sistemul de Gospodărire a Apelor Dâmbovita, aviz de gospodarire a apelor pentru proiectul ACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL […] Articolul PRIMARIA ORASULUI FIENI – ANUNT DEPUNERE SOLICITARE EMITERE AVIZ GOSPODARIRE APA apare prima dată în DambovitaNews.

PRIMARIA ORASULUI FIENI – ANUNT DEPUNERE SOLICITARE EMITERE AVIZ GOSPODARIRE APA

ANEXA 1b)

INFORMARE

Aceasta informare este efectuata de: PRIMARIA ORASULUI FIENI, cu sediul in str. Ing. Aurel Rainu, nr.67, judet Dâmbovita, cod postal 135100, telefon 0245/774071, fax. 0245/774073, e-mail fieni.primaria@gmail.com solicită de la Administratia Bazinală de Apă Buzău Ialomita-Sistemul de Gospodărire a Apelor Dâmbovita, aviz de gospodarire a apelor pentru proiectul

ACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL SI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM AL ORASULUI FIENI, JUDETUL DAMBOVITA”,

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtină informati suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodrire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sã transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa mentionata după data aparitiei anuntului în ziar în termen de 15 zile.

UAT ORAS FIENI

Articolul PRIMARIA ORASULUI FIENI – ANUNT DEPUNERE SOLICITARE EMITERE AVIZ GOSPODARIRE APA apare prima dată în DambovitaNews.