O buzoiancă pasionată de gătit, investitor în turism, nominalizată pentru premiul „Bucătarul-șef al Anului”

Articolul O buzoiancă pasionată de gătit, investitor în turism, nominalizată pentru premiul „Bucătarul-șef al Anului” se poate citi integral pe Stiri de Buzau. Buzoianca Juranda Kirschner, bucătar autodidact și coproprietara unui conac boieresc din zona Vulcanilor Noroioși, alături de soțul ei, neamțul Thorsten Kirschner, a fost nominalizată pentru premiul „Chef of the Year”. Concurează cu bucătari renumiți din stațiuni și hoteluri de cinci stele din România. Juranda Kirschner a revenit în România după mai mult de zece ani […]

O buzoiancă pasionată de gătit, investitor în turism, nominalizată pentru premiul „Bucătarul-șef al Anului”

Articolul O buzoiancă pasionată de gătit, investitor în turism, nominalizată pentru premiul „Bucătarul-șef al Anului” se poate citi integral pe Stiri de Buzau.

Buzoianca Juranda Kirschner, bucătar autodidact și coproprietara unui conac boieresc din zona Vulcanilor Noroioși, alături de soțul ei, neamțul Thorsten Kirschner, a fost nominalizată pentru premiul „Chef of the Year”. Concurează cu bucătari renumiți din stațiuni și hoteluri de cinci stele din România. Juranda Kirschner a revenit în România după mai mult de zece ani […]