Cum se înțelege Pepe cu Raluca Pastramă, la 3 ani de la divorț. Fetele locuiesc cu el: „Comunicarea e strict pentru copii și se desfășoară civilizat și sec”

Pepe rupe tăcerea și vorbește despre relația pe care o are cu Raluca Pastramă, fosta soție, la trei ani de la divorț. Totodată, el dezvăluie că fetițele s-au mutat la el, micuțele merg doar în vizită la mama lor. Din anul 2022, cântărețul Pepe trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Yamine Ody, care […]

Cum se înțelege Pepe cu Raluca Pastramă, la 3 ani de la divorț. Fetele locuiesc cu el: „Comunicarea e strict pentru copii și se desfășoară civilizat și sec”

Pepe rupe tăcerea și vorbește despre relația pe care o are cu Raluca Pastramă, fosta soție, la trei ani de la divorț. Totodată, el dezvăluie că fetițele s-au mutat la el, micuțele merg doar în vizită la mama lor.

Din anul 2022, cântărețul Pepe trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Yamine Ody, care l-a făcut pentru prima dată tată de băiat. Înainte de acest mariaj, artistul a fost căsătorit din anul 2012 până în 2021 cu Raluca Pastramă, cu care are două fetițe.

În urmă cu trei ani, după divorț, micuțele au rămas să locuiască alături de mama lor, însă de curând s-au mutat la tatăl lor. Într-un interviu exclusiv pentru revista VIVA!, Pepe a vorbit despre familia lui, despre Maria și Rosa.

„Fetele nu vin în vizită, fetele locuiesc cu mine, noi suntem o familie formată din Yasi, Pepe jr, Maria și Rosa. Eu am grijă de fete, le duc la școală, la diverse activități, mă ocup de creșterea lor și sunt zilnic prezent în viața lor. Ele merg la mama lor doar în vizită, sigur că ea le poate vizita oricând, așa cum este normal, dar nu vreau să intru mai mult în acest subiect”, a explicat Pepe, care ține legătura cu Raluca Pastramă doar în ceea ce îi privește pe copiii lor.

Pepe recunoaște că au existat momente când nu s-a înțeles cu Raluca Pastramă


„În principiu, în ceea ce privește acordul parental, ne informăm și luăm deciziile cele mai bune pentru copii, iar eu consider că am făcut acest lucru până acum și, dacă au mai existat păreri diferite, am încercat cât am putut, pe cale amiabilă, să le rezolvăm. Comunicarea mea cu Raluca există strict pentru copii și se desfășoară cât se poate de civilizat și de sec, în același timp”, a zis el.

Și a continuat: „Au existat și momente când nu am ajuns la un numitor comun sau când am avut păreri total opuse. Nu e bine să facem greșeli și să le ascundem de tati, ca să spun așa, pentru că, în momentul în care fac copiii niște greșeli și le ascund, le dăm apă la moară și vor continua să le facă, așa că e bine să știe tati tot ce se întâmplă și să comunice frumos cu copiii și să înțeleagă și ei, la rândul lor, despre ce e vorba, în așa fel încât să nu mai facă și să ia deciziile împreună cu tati și cu mami.

În momentul în care se întâmplă lucruri doar așa, din dorința de a ne ,,apropia de copii, din punctul meu de vedere intervin niște mici greșeli în educația lor și, atunci, au mai existat astfel de discuții, dar s-au rezolvat. În prezent, copiii au cele mai bune rezultate, din toate punctele de vedere”.






Pepe și Raluca Pastramă










„Pepe jr face 2 anișori, în fiecare zi descoperă lumea”


Totodată, Pepe a vorbit și despre băiețelul lui. În premieră, el apare pe coperta revistei VIVA! alături de soția Yasmine, băiețelul lor și fiicele lui.

„Da, timpul trece, Pepe jr face 2 anișori, în fiecare zi descoperă lumea și ne bucurăm de reacțiile și de interpretările lui în toate modurile posibile. Este un deliciu! Asta este frumusețea vieții noastre, faptul că ne bucurăm de fiecare etapă a vieții lui, este o relație extrem de asumată și suntem foarte fericiți cu viața noastră”, a mai spus artistul.

Coperta de aprilie a revistei VIVA!