Principii de business pe care le poți aplica și la cazino

Dacă petreci suficient timp pariind la cazino, atunci vei întâlni inevitabil o parte din antreprenori de care folosesc jocurile de noroc pentru a se relaxa.

Principii de business pe care le poți aplica și la cazino

La fel ca majoritatea jucătorilor de noroc de succes, oamenii de afaceri reușesc, de cele mai multe ori, să profite de șansele lor în domeniul lor respectiv. Munca lor implică gestionarea unor raporturi delicate între risc și recompensă, în timp ce investesc cu atenție activele în speranța de a-și asigura un câștig financiar. În afaceri, o variație pe termen scurt poate face ravagii în rezultatele tale, iar același lucru este valabil și pentru bankroll-ul unui jucător. Iar aceste beneficii sunt la îndemâna fiecăruia dintre noi, fie că vorbim de casa pariurilor bonus fara depunere 100 lei, rotiri gratuit sau bonusuri la depunere.

Per total, jucătorii și oamenii de afaceri sunt croiți din aceeași stofă. Mulți antreprenori dețin cazinouri și alte afaceri cu jocuri de noroc, iar majoritatea proprietarilor sunt nemiloși. Bineînțeles, nu trebuie să fii nemilos pentru a face bani în afaceri, dar este greu să faci bani fără să fii măcar puțin nemilos.

Dacă vrei să câștigi, trebuie să întorci situația în fața cazinoului și a altor afaceri de jocuri de noroc. Trebuie să fii cel puțin la fel de nemiloși ca ei. Iar cel mai bun mod de a face acest lucru este să înveți de la oamenii de succes.

Iată cinci lucruri pe care le fac afacerile nemiloase și pe care le poți folosi atunci când joci la pariuri.

 

1. Profitul este singurul lucru care contează

Un om care face să plouă cu bani. Proprietarii de afaceri care supraviețuiesc și prosperă sunt cei care adoptă o poziție necruțătoare conform căreia profitul este singurul lucru care contează.

 

Mulți oameni care nu sunt proprietari de afaceri se grăbesc să strige de pe acoperișuri că motivația profitului este malefică. Dar modul în care funcționează lumea afacerilor este că, dacă afacerea ta nu face profit, nu vei avea o afacere pentru mult timp.

Gândește-te la jocurile de noroc așa cum un proprietar de afacere trebuie să se gândească la afacerea sa.

De exemplu, dacă ai avea bani și singurul mod în care ai putea adăuga bani la buget ar fi prin jocuri de noroc, atunci sigur ți-ai dori să te axezi pe profit, nu pe distracție.

Dacă te-ai afla în această situație, s-ar putea să îți schimbi modul în care te raportezi la jocurile de noroc. Atunci când singura modalitate prin care poți continua să joci este să faci profit, atunci profitul este singurul lucru care contează.

Fă o listă cu activitățile de jocuri de noroc la care participi și apoi fă o estimare exactă a cât îți aduce fiecare activitate de jocuri de noroc ca profit în fiecare an. În cele mai multe cazuri, vei descoperi că activitățile tale din cazino nu îți aduc niciun profit. În schimb, costă bani.

Dar unii jucători fac bani din jocurile de noroc, așa că, dacă ei pot face profit, și tu poți face la fel. Dar trebuie să aplici ce fac ei dacă vrei să faci profit.

 

2. Înarmează-te cu cele mai bune instrumente pentru treabă

Dacă slujba ta constă în tăierea copacilor și ești plătit în funcție de câți copaci tai, vrei să folosești un topor sau o drujbă? Proprietarii de afaceri de succes știu că trebuie să găsească și să achiziționeze cele mai bune unelte pentru treabă dacă vor să maximizeze profitul.

Din această perspectivă, este important să ai o listă cu toate instrumentele pe care le folosiți pentru a aduna profir la cazino. În principiu, nu ai nevoie de o listă foarte lungă, deoarece majoritatea jucătorilor folosesc doar unul sau două instrumente, iar unealta principală de joc este experiența.

 

3. Datele mai presus de emoții

Joci poker dar cărțile nu sunt foarte bune. Dealerul are un șase, iar norocul tău a fost unul nefericit. Așa că decizi să mizezi pe asul și pe nouă. Câștigi mâna și ești fericit.

Problema cu această situație este că ai luat o decizie bazată pe emoție și nu pe date. Datele arată că cel mai bun joc este să dublezi pariul în această situație. Deci, chiar dacă ai câștigat mâna, câștigi mai mult pe termen lung atunci când faci dublu down.

Atunci când pariezi, fiecare decizie pe care o iai trebuie să se bazeze 100% pe date. De fiecare dată când aia o decizie de joc de noroc bazată pe emoții în loc de date, faci o greșeală, iar greșelile costă bani.

Trebuie să înveți care sunt datele corecte, iar apoi trebuie să le folosești. Dacă nu cunoștii datele corecte, cercetează până când le înveți. Și apoi folosește datele în orice situație. Dacă nu poți elimina emoțiile din jocurile de noroc, nu vei învăța niciodată cum să câștigi.

 

4. Încearcă să reduci cheltuielile

Businessurile de succes reduc neîncetat cheltuielile. Singurele două modalități de a face mai mulți bani sunt să faci mai mult profit net și/sau să reduci cheltuielile. În jocurile de noroc, cheltuielile înseamnă pierderi. Așa că trebuie să elimini fiecare pierdere.

Sigur, și jucătorii de succes pierd uneori, dar pariurile pe care le fac au o așteptare pozitivă pe termen lung.

Problema este că multe activități de jocuri de noroc nu au niciodată o așteptare pozitivă. De exemplu, indiferent de ceea ce faci, ruleta nu va avea niciodată avantaj pe termen lung.

Așadar, trebuie să identifici cele câteva activități de jocuri de noroc care pot oferi o așteptare pozitivă și să înveți cum să pariezi la aceste activități într-un mod care să ofere un avantaj pe termen lung.

 

Concluzie

Dacă îți propui să ai succes atunci când pariezi la jocurile de noroc, atunci trebuie să acționezi ca un proprietar de afaceri nemilos. Singurul lucru care contează este profitul, iar dacă pierzi din vedere acest lucru pentru un minut, riști să pierzi bani.

A fi un jucător nemilos nu înseamnă că ești o persoană rea. Pur și simplu întorci situația împotriva cazinoului, deoarece fiecare proprietar de cazino este o persoană de afaceri care nu are milă cu banii tăi.