Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Anunt public privind decizia etapei de încadrare SC PREMIER COM SRL titular al proiectului „Construire hala producție, depozitare, vânzare, corp birouri, împrejmuire și cale de acces la DN2A”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de catre Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire hală producție, depozitare, vânzare, corp birouri, împrejmuire și cale de acces la DN2A” propus a fi amplasat în orașul Slobozia, T369/4, P3, nc. 30618, jud. Ialomița. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o… Articolul Anunț public privind decizia etapei de încadrare apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Anunt public privind decizia etapei de încadrare

SC PREMIER COM SRL titular al proiectului „Construire hala producție, depozitare, vânzare, corp birouri, împrejmuire și cale de acces la DN2A”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de catre Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire hală producție, depozitare, vânzare, corp birouri, împrejmuire și cale de acces la DN2A” propus a fi amplasat în orașul Slobozia, T369/4, P3, nc. 30618, jud. Ialomița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului  Ialomița, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, în zilele de luni-joi 08.00-16.30, vineri între orele 8.00-14.00, la următoarea adresă de internet: www.apmil.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Ialomița.

Articolul Anunț public privind decizia etapei de încadrare apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.