Zindzi Mandela a fost testată pozitiv pentru Covid-19 în ziua în care a murit

Fiica liderului african Nelson Mandela, Zindzi, a murit duminică noapte, într-un spital din Johannesburg, la vârsta de 59 de ani, iar fiul acestia a dezvăluit miercuri că aceasta fost testată pozitiv pentru Covid-19 în ziua în care a decedat, relatează CNN. ”Acest lucru nu înseamnă că a murit din cauza complicațiilor Covid, ci pur și […]

Zindzi Mandela a fost testată pozitiv pentru Covid-19 în ziua în care a murit

Fiica liderului african Nelson Mandela, Zindzi, a murit duminică noapte, într-un spital din Johannesburg, la vârsta de 59 de ani, iar fiul acestia a dezvăluit miercuri că aceasta fost testată pozitiv pentru Covid-19 în ziua în care a decedat, relatează CNN.


”Acest lucru nu înseamnă că a murit din cauza complicațiilor Covid, ci pur și simplu că a fost testată pozitiv. Au fost făcute și alte câteva teste, iar aceste teste ne vor oferi informații suplimentare despre ceea ce ar fi putut duce la moartea sa prematură”, a spus Zondwa Mandela la televiziunea publică din Africa de Sud, SABC.


”Au fost făcute alte câteva teste, iar aceste teste ne vor oferi informații suplimentare despre ceea ce ar fi putut duce la moartea sa prematură”.


El a continuat să spună că familia așteaptă rezultate complete la autopsie.


Zizi Mandela va fi înmormântată vineri, cu o zi înainte de Ziua internațională Nelson Mandela, sărbătorită în fiecare an la 18 iulie.


Zindzi era ambasador sud-african în Danemarca din 2015. Tatăl lui Zindzi, Nelson Mandela, a murit în decembrie 2013, iar mama sa, Winnie Madikizela-Mandela, a decedat în aprilie 2018.