Zile și Nopți: Cine este Mihai Costel? „La răscruce de vânturi” de Emily Bronte, cartea preferată a acestuia

Revista de timp liber „Zile și Nopți” continuă seria de prezentare a candidaților la Primăria Brașov, din prisma vieții sociale, cu candidatul PMP, Mihai Costel. Prezentare generală: Locul nașterii: Săveni, județul Botoșani; Nume, prenume: Mihai Costel; Vârsta: 36 de ani; Liceu + facultate: Liceul Grigore Antipa Brașov; Facultatea de Drept din cadrul Universității […] Articolul Zile și Nopți: Cine este Mihai Costel? „La răscruce de vânturi” de Emily Bronte, cartea preferată a acestuia apare prima dată în Biz Brasov.

Zile și Nopți: Cine este Mihai Costel? „La răscruce de vânturi” de Emily Bronte, cartea preferată a acestuia

Revista de timp liber „Zile și Nopți” continuă seria de prezentare a candidaților la Primăria Brașov, din prisma vieții sociale, cu candidatul PMP, Mihai Costel. Prezentare generală: Locul nașterii: Săveni, județul Botoșani; Nume, prenume: Mihai Costel; Vârsta: 36 de ani; Liceu + facultate: Liceul Grigore Antipa Brașov; Facultatea de Drept din cadrul Universității […]

Articolul Zile și Nopți: Cine este Mihai Costel? „La răscruce de vânturi” de Emily Bronte, cartea preferată a acestuia apare prima dată în Biz Brasov.