Zi plină, cu întâlniri deosebit de importante pentru județul Dâmbovița

Zi plină, cu întâlniri deosebit de importante pentru județul Dâmbovița. Prima parte a zilei, întâlnire la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene cu subiectul „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată”, care vizează o investiție de peste 320 de milioane de euro în 52 de localități dâmbovițene. Alături de directorul Companiei de […] Articolul Zi plină, cu întâlniri deosebit de importante pentru județul Dâmbovița apare prima dată în DambovitaNews.

Zi plină, cu întâlniri deosebit de importante pentru județul  Dâmbovița
Zi plină, cu întâlniri deosebit de importante pentru județul Dâmbovița. Prima parte a zilei, întâlnire la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene cu subiectul „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată”, care vizează o investiție de peste 320 de milioane de euro în 52 de localități dâmbovițene. Alături de directorul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, Dumitru Adrian, ne-am asigurat de bunul mers al proiectului.
A doua parte a zilei, întâlnire cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Alături de administratorul public al judetului Dâmbovița, Cristian Avanu, directorul Direcție Tehnice, Vasile Dinu, și consilierul județean Ionuț Săvoiu, am depus documentația Inelului 2 de Centură al municipiului Târgoviște, urmând ca, săptămâna viitoare, să transmitem și proiectul pentru centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni.
????O veste la fel de bună este și faptul că nu am abandonat DN71: luna viitoare, pe 7 mai, se scot la licitație lucrările pe tronsonul Târgoviște-Sinaia.

Articolul Zi plină, cu întâlniri deosebit de importante pentru județul Dâmbovița apare prima dată în DambovitaNews.