Zgomot insuportabil produs de instalația de climatizare a Palatului de Justiție din Ploiești. Locatarii din blocurile vecine sunt exasperați (audio-video)

Aproape de centrul Ploieștiului, noul Palat de Justiție este dotat cu o instalație de climatizare de mare putere. Pe cât este de performantă, pe atât este de poluantă fonic. Înregistrarea trimisă de un ploiștean care locuiește într-un bloc din apropiere demonstrază că sesizările oamenilor sunt întemeiate. ”Zgomotul pe care suntem nevoiți să îl suportăm depășește […] Articolul Zgomot insuportabil produs de instalația de climatizare a Palatului de Justiție din Ploiești. Locatarii din blocurile vecine sunt exasperați (audio-video) apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Zgomot insuportabil produs de instalația de climatizare a Palatului de Justiție din Ploiești. Locatarii din blocurile vecine sunt exasperați (audio-video)

Aproape de centrul Ploieștiului, noul Palat de Justiție este dotat cu o instalație de climatizare de mare putere. Pe cât este de performantă, pe atât este de poluantă fonic.

Înregistrarea trimisă de un ploiștean care locuiește într-un bloc din apropiere demonstrază că sesizările oamenilor sunt întemeiate.

”Zgomotul pe care suntem nevoiți să îl suportăm depășește lejer 60 de decibeli. Instalația funcționează zi și noapte. Țineți cont că acum este la jumătate din capacitatea funcțională și nu vreau să îmi imaginez ce va fi când va funcționa la 100% din capacitate. Țineți cont că este la aproximativ 20 de metri de blocuri”, a precizat ploieșteanul care a și înregistrat clipul de la finalul textului.

Într-adevăr în zona respectivă, între străzile Gheorghe Doja și Republicii locuiesc sute de oameni în vecinătatea Palatului de Justiție. Sesizăm pe această cale administratorul clădirii, urmând să revenim cu un răspuns pentru ploieștenii realmente deranjați de această instalație.

Articolul Zgomot insuportabil produs de instalația de climatizare a Palatului de Justiție din Ploiești. Locatarii din blocurile vecine sunt exasperați (audio-video) apare prima dată în Observatorul Prahovean.