Weekend-ul premierelor la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” a pregătit pentru publicul constănțean două premiere de renume. Astfel, vineri, 15 octombrie, de la ora 18.20, va rula VENOM: [...]

Weekend-ul premierelor la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” a pregătit pentru publicul constănțean două premiere de renume.

Astfel, vineri, 15 octombrie, de la ora 18.20, va rula VENOM: Let There be Carnage/VENOM: Să fie Carnagiu, iar la 20:20, drama istorică The Last Duel/Ultimul Duel.

O producție Marvel Entertainment, un blockbuster ce-și merită pe deplin titlul, VENOM: Let There be Carnage are o distribuție de zile mari: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson. Proiecția 3D va rula în această săptămână vineri, de la ora 18:20, sâmbătă, de la ora 18:00 și duminică de la ora 13:00.

Ziua de vineri este completată cu o producție 20th Century Studios: The Last Duel/Ultimul Duel.

Începând cu 20:20, Matt Damon, Jodie Comer și Ben Affleck sunt în centrul atenției, în drama istorică, regizată de Ridley Scott. Lungmetrajul bazat pe evenimente reale, va rula vineri, sâmbătă de la 20:00 și duminică de la ora 15:00.

Biletele le găsiți pe site-ul www.centruljeanconstantin.ro sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand, nr.56 înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor. Accesul se face prin prezentarea unui certificat verde valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară  confirmării infectării cu SARS-CoV-2). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.