„Vulpea aerului”, prototipul elicopterului românesc de atac realizat în prima parte a anilor ’80 la Ghimbav

Pe 25 octombrie 2017, cu ocazia Zilei Armatei, a fost pus în circuitul destinat vizitatorilor Muzeului Național al Aviației Române un exponat unic: prototipul elicopterului de atac I.A.R.-317 Airfox, realizat în prima jumătate a anilor ’80 de specialiștii Întreprinderii de Construcții Aeronautice (I.C.A.) Ghimbav-Brașov. Participant la acest eveniment, inginerul Traian […] Articolul „Vulpea aerului”, prototipul elicopterului românesc de atac realizat în prima parte a anilor ’80 la Ghimbav apare prima dată în Biz Brasov.

„Vulpea aerului”, prototipul elicopterului românesc de atac realizat în prima parte a anilor ’80 la Ghimbav

Pe 25 octombrie 2017, cu ocazia Zilei Armatei, a fost pus în circuitul destinat vizitatorilor Muzeului Național al Aviației Române un exponat unic: prototipul elicopterului de atac I.A.R.-317 Airfox, realizat în prima jumătate a anilor ’80 de specialiștii Întreprinderii de Construcții Aeronautice (I.C.A.) Ghimbav-Brașov. Participant la acest eveniment, inginerul Traian […]

Articolul „Vulpea aerului”, prototipul elicopterului românesc de atac realizat în prima parte a anilor ’80 la Ghimbav apare prima dată în Biz Brasov.