Vulcanul stins de la Racoș nu va putea fi vizitat anul acesta. De luni, aici se filmează serialul Django

Închiderea vulcanului de la Racoș pentru vizitare i-a nemulțumit pe turiștii care și-au cumpărat deja bilete, înainte să fie anunțați de prohibiții. Pe de altă parte, localnicii sunt bucuroși de contractul realizat pentru închirierea vulcanului, pe timpul filmarilor serialului Django, întrucât asociația locală beneficiază de suma integrală a înțelegerii. Ei […] Articolul Vulcanul stins de la Racoș nu va putea fi vizitat anul acesta. De luni, aici se filmează serialul Django apare prima dată în Biz Brasov.

Vulcanul stins de la Racoș nu va putea fi vizitat anul acesta. De luni, aici se filmează serialul Django

Închiderea vulcanului de la Racoș pentru vizitare i-a nemulțumit pe turiștii care și-au cumpărat deja bilete, înainte să fie anunțați de prohibiții. Pe de altă parte, localnicii sunt bucuroși de contractul realizat pentru închirierea vulcanului, pe timpul filmarilor serialului Django, întrucât asociația locală beneficiază de suma integrală a înțelegerii. Ei […]

Articolul Vulcanul stins de la Racoș nu va putea fi vizitat anul acesta. De luni, aici se filmează serialul Django apare prima dată în Biz Brasov.