Vremea se răcește în toată țara. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

ANM a anunţat prognoza meteo pe regiuni pentru următoarele două săptămâni, respectiv perioada 12-25 februarie. Vremea se răceşte în toată ţara în următoarele două săptămâni, dar temperaturile vor fi în continuare peste normalul perioadei, mai ales în sud. Temperaturile în următoarele două săptămâni vor fi cele obișnuite pentru sfârșitul iernii, spun meteorologii. Temporar vor fi […] Articolul Vremea se răcește în toată țara. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Vremea se răcește în toată țara. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

ANM a anunţat prognoza meteo pe regiuni pentru următoarele două săptămâni, respectiv perioada 12-25 februarie. Vremea se răceşte în toată ţara în următoarele două săptămâni, dar temperaturile vor fi în continuare peste normalul perioadei, mai ales în sud. Temperaturile în următoarele două săptămâni vor fi cele obișnuite pentru sfârșitul iernii, spun meteorologii. Temporar vor fi […]

Articolul Vremea se răcește în toată țara. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni apare prima dată în Observatorul Prahovean.