Votați PNL, poziția 3 pe buletinul de vot!

Pe 6 decembrie votați PNL pentru a avea șansa să orientăm Ialomița pe drumul investițiilor și al dezvoltării! Cu ajutorul fondurilor europene și al proiectelor de dezvoltare putem crea un viitor mai bun pentru copiii acestui județ. Investiții sau stagnare? PNL sau PSD?   Este o alegere simplă, dar fundamentală pentru viața și viitorul nostru, al tuturor ialomițenilor. Este nevoie de dezvoltare în Ialomița. Acesta este proiectul nostru, al Partidului Național Liberal! Pe 6 decembrie, VOTAȚI PNL! PNL, poziția 3 pe buletinul de vot! (Comandat de Partidul Național Liberal, filiala… Articolul Votați PNL, poziția 3 pe buletinul de vot! apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Votați PNL, poziția 3 pe buletinul de vot!

Pe 6 decembrie votați PNL pentru a avea șansa să orientăm Ialomița pe drumul investițiilor și al dezvoltării!

Cu ajutorul fondurilor europene și al proiectelor de dezvoltare putem crea un viitor mai bun pentru copiii acestui județ.

Investiții sau stagnare?

PNL sau PSD?

 

Este o alegere simplă, dar fundamentală pentru viața și viitorul nostru, al tuturor ialomițenilor. Este nevoie de dezvoltare în Ialomița. Acesta este proiectul nostru, al Partidului Național Liberal!

Pe 6 decembrie, VOTAȚI PNL!

PNL, poziția 3 pe buletinul de vot!

(Comandat de Partidul Național Liberal, filiala Ialomița. Executat de SC Media Web Publicitate SRL. CUI Mandatar Financiar Coordonator 11200025)

Articolul Votați PNL, poziția 3 pe buletinul de vot! apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.