Vlăduț Niculae a depus jurământul de primar al comunei Aninoasa!

Ceremonia a avut loc la Centrul Cultural din localitate, în prezența senatorului Titus Corlățean. “Cu mâna pe Biblie și pe Constituție, am depus azi Jurământul de Credință, emoționat fiind, dar conștient de importanța acestui moment pentru viitorul comunei Aninoasa. Sunt profund recunoscător de încrederea care mi-a fost acordată. Să fii primarul comunei în care te-ai […] Articolul Vlăduț Niculae a depus jurământul de primar al comunei Aninoasa! apare prima dată în DambovitaNews.

Vlăduț Niculae a depus jurământul de primar al comunei Aninoasa!

Ceremonia a avut loc la Centrul Cultural din localitate, în prezența senatorului Titus Corlățean.

“Cu mâna pe Biblie și pe Constituție, am depus azi Jurământul de Credință, emoționat fiind, dar conștient de importanța acestui moment pentru viitorul comunei Aninoasa.

Sunt profund recunoscător de încrederea care mi-a fost acordată. Să fii primarul comunei în care te-ai născut și ai crescut este o onoare inegalabilă și o responsabilitate care mă motivează enorm.

Trecem printr-o perioadă a schimbărilor profunde și rapide și suntem obligați să ne unim eforturile pentru înfăptuirea binelui public. Pentru acest ideal, nu ne permitem să pierdem nicio clipă și ne apucăm de treabă începând de azi.

Îmi doresc să fim cu toții sănătoși și să reușim împreună tot ceea ce ne propunem.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus primarul comunei Aninoasa.

Articolul Vlăduț Niculae a depus jurământul de primar al comunei Aninoasa! apare prima dată în DambovitaNews.