Vlad Pascu, șoferul drogat care a produs teribilul accident de la 2 Mai, a ajuns pentru prima dată în fața instanței

Pentru prima dată de la începerea procesului în cazul accidentului din staţiunea 2 Mai, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața, Vlad Pascu a ajuns fizic în faţa instanţei, după ce, la termenele anterioare, a fost audiat prin videoconferință. După ce, din cauza multiplelor gafe, judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu a fost recuzată, dosarul a fost […] Articolul Vlad Pascu, șoferul drogat care a produs teribilul accident de la 2 Mai, a ajuns pentru prima dată în fața instanței apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Vlad Pascu, șoferul drogat care a produs teribilul accident de la 2 Mai, a ajuns pentru prima dată în fața instanței

Pentru prima dată de la începerea procesului în cazul accidentului din staţiunea 2 Mai, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața, Vlad Pascu a ajuns fizic în faţa instanţei, după ce, la termenele anterioare, a fost audiat prin videoconferință. După ce, din cauza multiplelor gafe, judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu a fost recuzată, dosarul a fost […]

Articolul Vlad Pascu, șoferul drogat care a produs teribilul accident de la 2 Mai, a ajuns pentru prima dată în fața instanței apare prima dată în Observatorul Prahovean.