VIZITA EXCELENȚEI SALE, ANNICK GOULET, AMABASADORUL CANADEI ÎN ROMÂNIA, LA UNIVERSITATEA „VALAHIA” DIN TÂRGOVIȘTE

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a avut onoarea de a primi ieri, 15 martie 2022, vizita E.S. Dna. Annick GOULET, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Canadei în România. Excelența Sa a fost întâmpinată de rectorul universității, conf. univ. dr. Laura Monica Gorghiu,  alături de prorectorii universității și membrii Consiliului de Administrație. În cadrul întâlnirii oficiale au […] Articolul VIZITA EXCELENȚEI SALE, ANNICK GOULET, AMABASADORUL CANADEI ÎN ROMÂNIA, LA UNIVERSITATEA „VALAHIA” DIN TÂRGOVIȘTE apare prima dată în DambovitaNews.

VIZITA EXCELENȚEI SALE, ANNICK GOULET, AMABASADORUL CANADEI ÎN ROMÂNIA,  LA UNIVERSITATEA „VALAHIA” DIN TÂRGOVIȘTE

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a avut onoarea de a primi ieri, 15 martie 2022, vizita E.S. Dna. Annick GOULET, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Canadei în România.

Excelența Sa a fost întâmpinată de rectorul universității, conf. univ. dr. Laura Monica Gorghiu,  alături de prorectorii universității și membrii Consiliului de Administrație. În cadrul întâlnirii oficiale au fost prezentate aspecte privind procesul educațional de formare a studenților, activitatea din domeniul cercetării și inovării, baza materială, facilitățile acordate studenților, relațiile internaționale și strategia de internaționalizare a universității.

Vizita a fost prilejuită de participarea la a II-a ediţie a dezbaterii „L ‘economie sociale – une priorité des politiques publiques de développement”, eveniment organizat de Ambasada Canadei în România, Bulgaria și Moldova, în colaborare cu Universitatea „Valahia” din Târgoviște și Asociația AVES Târgoviște. Evenimentul organizat on-site și on-line, a fost moderat de E.S. Dna. Ambasador  Annick GOULET și a oferit dialoguri constructive între experții români și canadieni referitoare la cadrul legislativ, promovarea și efectele acțiunilor de economie socială. Prelegerile susținute de Dna. prof. univ. dr. Maria NICULESCU, Dna. conf. univ. dr. ing. Otilia NEDELCU și Dl. Maxime PEDNEAUD-JOBIN au atras interesul participanților, reprezentați de cadre didactice universitare, practicieni și doctoranzi.

Se creează astfel premisele dezvoltării unor acorduri de parteneriat de lungă durată în domeniul educației și cercetării între Universitatea „Valahia” din Târgoviște și instituții de învățământ superior din Canada.

BIROUL IMAGINE ȘI COMUNICARE

Articolul VIZITA EXCELENȚEI SALE, ANNICK GOULET, AMABASADORUL CANADEI ÎN ROMÂNIA, LA UNIVERSITATEA „VALAHIA” DIN TÂRGOVIȘTE apare prima dată în DambovitaNews.