Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară. Cum arată soția lui

Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară! Soția lui, Georgiana, a adus pe lume un băiețel care a primit nota 10 din partea medicilor. Fericit maxim, Viorel a făcut marele anunț postând pe rețelele de socializare mesajul “A star is born”.

Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară. Cum arată soția lui

Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară! Soția lui, Georgiana, a adus pe lume un băiețel care a primit nota 10 din partea medicilor. Fericit maxim, Viorel a făcut marele anunț postând pe rețelele de socializare mesajul “A star is born”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viorel și Georgiana Sipoș sunt în culmea fericirii! Cei doi mai au o fetiță de patru ani pe nume Rebeca, dar solistul de la 3 Sud Est își dorea foarte mult și un băiețel și dorința i-a fost îndeplinită până la urmă. Atât mama, cât și bebelușul sunt bine și toată lumea așteaptă ca familia să fie întregită acasă.

Viorel și soția lui sunt discreți cu viața personală și postează pe rețelele de socializare doar despre momentele importante din viața lor. Astfel, la puțin timp după ce fiica artistului a împlinit 4 ani, soția acestuia a postat o imagine cu burtica de gravidă, prin intermediul căreia a dat vestea că este însărcinată. Iar acum, Viorel a anunțat că a născut.

Postarea cântărețului, prin care a anunțat că este tată pentru a doua oară, a primit sute de aprecieri și mesaje de felicitări în mediul online.

“O viață minunată pentru o familie superbă! Să fiți sănătoși și fericiți cu toții!” „FELICITĂRI pentru venirea pe lume a îngerașului! Să vă trăiască minunea dăruită de dumnezeu! Multă sănătate ,fericire ,bucurii și împliniri!„,

“Felicitări! Să vă aducă numai bucurii!” „Sa fie intr-un ceas bun! Felicitari!”, „Sincere felicitări, Georgiana Sipos ! Multă sănătate mamei și lui bebe!” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de Viorel.

Citește și: Reghe amână divorțul? Anamaria Prodan:”Vorbim în fiecare zi. Eu nu am primit niciun act”

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la un eveniment monden.Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: De ce s-a despărțit Jean de la Craiova de mama fiului său:„Eu am venit mai devreme și am văzut…

Viorel Sipoș este însurat de 4 ani cu Georgiana

Viorel a avut o relație îndelungată cu o tânără pe nume Natalia, iar apropiații au crezut că cei vor merge la altar. Spre surprinderea unora, artistul s-a despărțit de acesta după ce ar fi fost surprins cu fosta iubită a lui Adrian Cârstea, Carla.

Viorel Sipoș a încercat să aibă o relație frumoasă, dar lucrurile nu au funcționat, așa că au mers pe drumuri separate. Ei bine, soarele a răsărit și pe strada lui, în momentul în care a cunoscut-o pe Georgiana.

Cei doi au ajuns în fața altarului în 2017, având drept nași un cuplu din Constanța.

Viorel este discret cu viața sa personală, motiv pentru care a preferat să organizeze o petrece strânsă, alături de persoanele dragi.

„A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, declara artistul în urmă cu ceva timp.

„A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în faţa casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar, ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual, a fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, a dezvăluit și Laurenţiu Duţă.