VIDEO/329 de persoane au fost selectate în vederea angajării la prima Bursă Generală a Locurilor de Muncă din acest an !

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, a organizat astăzi, 17 mai 2024, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, prima din acest an. Din cei 275 de agenți economici contactați de organizatori au răspuns invitației de a participa la Bursa Locurilor de Muncă  un număr de 61 de […] Articolul VIDEO/329 de persoane au fost selectate în vederea angajării la prima Bursă Generală a Locurilor de Muncă din acest an ! apare prima dată în DambovitaNews.

VIDEO/329 de persoane au fost selectate în vederea angajării la prima Bursă Generală a Locurilor de Muncă din acest an !

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, a organizat astăzi, 17 mai 2024, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, prima din acest an. Din cei 275 de agenți economici contactați de organizatori au răspuns invitației de a participa la Bursa Locurilor de Muncă  un număr de 61 de agenți economici care au pus la dispoziție aproximativ 600 de locuri de muncă vacante în diferite domenii de activitate, precum agricultură, construcții, transporturi, IT, Horeca, servicii către populație. De asemenea, la finalul evenimentului,  organizatorii au estimat că au fost prezente 655 de persoane, din care  329 au  fost selectate în vederea încadrării în muncă.

Locurile de muncă scoase la bătaie la această ediție a Bursei Locurilor de Muncă au fost următoarele: electrician, laborant chimist, sudor, operator mașini comandă numerică, lăcătuș mecanic, funcționar administrativ, tâmplar universal, patiser, șofer, zidar, agent pază, instalator, fierar – betonist, floricultor, bucătar, recepționer hotel, ospătar, expert fonduri europene, economist, inginer mecanic, consultant asigurări,  dispecer, operator depozit, gestionar, lucrător comercial, ambalator manual, controlor calitate, rectificator, confecționer articole textile, pizzar, mașinist utilaj terasamente, operator mase plastice, macaragiu, manipulant mărfuri, agent vânzări, stivuitorist, și muncitor necalificat.

,,Pentru cei care doresc să se înscrie la un curs de calificare, AJOFM Dâmbovița funcționează cu centrul propriu de formare profesională. Suntem autorizați în 18 ocupații, iar ce este important de reținut pentru cei care doresc să se înscrie la aceste programe de formare profesională este că trebuie să se înscrie în baza noastră de date fie ca șomeri indemnizați sau șomeri neindemnizați. Scopul acestei întâlniri este de a pune față în față cei doi actori ai pieței muncii, cererea și oferta, și în felul acesta se realizează o interacțiune directă între angajatori și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă’’, a declarat Constanța Anghel, directorul executiv al AJOFM Dâmbovița.

Articolul VIDEO/329 de persoane au fost selectate în vederea angajării la prima Bursă Generală a Locurilor de Muncă din acest an ! apare prima dată în DambovitaNews.