VIDEO Un mort și un rănit după ce un autoturism s-a răsturnat la ieșirea de pe A4, în apropiere de Valu lui Traian

Un bărbat a murit, joi după-amiază, iar o femeie a fost rănită, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe carosabil, la ieșirea de pe A4, în zona Valu lui Traian. Potrivit Centrului [...] The post VIDEO Un mort și un rănit după ce un autoturism s-a răsturnat la ieșirea de pe A4, în apropiere de Valu lui Traian first appeared on Constanța NEWS.

VIDEO Un mort și un rănit după ce un autoturism s-a răsturnat la ieșirea de pe A4, în apropiere de Valu lui Traian

Un bărbat a murit, joi după-amiază, iar o femeie a fost rănită, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe carosabil, la ieșirea de pe A4, în zona Valu lui Traian.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul rutier a fost întrerupt pe Autostrada A4, pe sensul dinspre Agigea către Ovidiu, la kilometrul 11, în zona nodului de ieșire către DN 3 – Constanța, după ce un autoturism s-a răsturnat pe carosabil.

Două persoane au fost rănite, la fața locului fiind solicitată intervenția unui elicopter SMURD. Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au precizat că în urma accidentului, una dintre victime, un bărbat, a decedat la fața locului, cadrele medicale prezente neputând să-i mai salveze viața, în timp ce cea de-a doua victimă, o femeie, s-a ales cu un traumatism abdominal și a fost transportată spital.Polițiștii efectuează cercetări pentru determinarea împrejurărilor producerii accidentului.

Știre în curs de actualizare.

The post VIDEO Un mort și un rănit după ce un autoturism s-a răsturnat la ieșirea de pe A4, în apropiere de Valu lui Traian first appeared on Constanța NEWS.