VIDEO Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-o betonieră, în apropiere de Gura Dobrogei

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit, marți, într-un accident rutier produs în apropiere de Gura Dobrogei, după ce, aflat la volanul unui autoturism, a acroșat o betonieră. Potrivit polițiștilor constănțeni, în [...]

VIDEO Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-o betonieră, în apropiere de Gura Dobrogei

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit, marți, într-un accident rutier produs în apropiere de Gura Dobrogei, după ce, aflat la volanul unui autoturism, a acroșat o betonieră.

Potrivit polițiștilor constănțeni, în jurul orei 13.00, bărbatul a condus un autoturism pe DN 22, în afara localității Cogealac, dinspre Constanța către Tulcea, iar la un moment dat, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers către stânga, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o betonieră, condusă de un bărbat, de 31 de ani, din sens opus. În urma impactului, betoniera s-a răsturnat în afara șoselei.

La accidentul rutier au intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare  de la Punctul temporar de stingere Cogealac, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ.

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a șoferului autoturismului și vătămarea corporală ușoară conducătorului betonierei.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.