VIDEO Sărbătorile de iarnă au început, oficial, la Brașov. Bradul a fost aprins în această seară într-o baie de mulțime

Bradul din Piața Sfatului a fost aprins în această seară, marcând startul sărbătorilor de iarnă la Brașov. Evenimentul a fost „savurat” de câteva mii de brașoveni, în ciuda faptului că administrația locală ar fi dorit să țină secretă ora aprinderii iluminatului festiv pentru ca populația să nu se adune „ca la urs”, încercând astfel să [...] Articolul VIDEO Sărbătorile de iarnă au început, oficial, la Brașov. Bradul a fost aprins în această seară într-o baie de mulțime apare prima dată în Biz Brasov.

VIDEO Sărbătorile de iarnă au început, oficial, la Brașov. Bradul a fost aprins în această seară într-o baie de mulțime

Bradul din Piața Sfatului a fost aprins în această seară, marcând startul sărbătorilor de iarnă la Brașov. Evenimentul a fost „savurat” de câteva mii de brașoveni, în ciuda faptului că administrația locală ar fi dorit să țină secretă ora aprinderii iluminatului festiv pentru ca populația să nu se adune „ca la urs”, încercând astfel să [...]

Articolul VIDEO Sărbătorile de iarnă au început, oficial, la Brașov. Bradul a fost aprins în această seară într-o baie de mulțime apare prima dată în Biz Brasov.