VIDEO Pro Infrastructura: Pe ciotul de autostradă Râșnov – Cristian se va circula încă din acest an

Asociatia Pro Infrastructura a facut publice imagini video filmate cu ajutorul unei drone pe traseul autostrazii Comarnic-Brasov, pe sectorul dintre Rasnov si Cristian. „Pe Autostrada Comarnic-Brasov, sectorul Rasnov-Cristian lucrarile au avansat consistent in ultimele saptamani, ajungand la un stadiu fizic de aproximativ 80%. Pe cei 6,3 km de autostrada si 3,7 km […] Articolul VIDEO Pro Infrastructura: Pe ciotul de autostradă Râșnov – Cristian se va circula încă din acest an apare prima dată în Biz Brasov.

VIDEO Pro Infrastructura: Pe ciotul de autostradă Râșnov – Cristian se va circula încă din acest an

Asociatia Pro Infrastructura a facut publice imagini video filmate cu ajutorul unei drone pe traseul autostrazii Comarnic-Brasov, pe sectorul dintre Rasnov si Cristian. „Pe Autostrada Comarnic-Brasov, sectorul Rasnov-Cristian lucrarile au avansat consistent in ultimele saptamani, ajungand la un stadiu fizic de aproximativ 80%. Pe cei 6,3 km de autostrada si 3,7 km […]

Articolul VIDEO Pro Infrastructura: Pe ciotul de autostradă Râșnov – Cristian se va circula încă din acest an apare prima dată în Biz Brasov.