Video- Polițiștii rutieri prezenți pe principalele artere rutiere pentru a se asigura că se acționează cu material antiderapant

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița sunt prezenți pe principalele artere rutiere pentru a se asigura că se acționează cu material antiderapant, precum și pentru deszăpezirea drumurilor, în vederea asigurării viabilității părții carosabile si prevenirii producerii unor accidente de circulație cu consecințe grave. Polițiștii atrag atenția conducătorilor auto să adope o manieră […] Articolul Video- Polițiștii rutieri prezenți pe principalele artere rutiere pentru a se asigura că se acționează cu material antiderapant apare prima dată în DambovitaNews.

Video- Polițiștii rutieri prezenți pe principalele artere rutiere pentru a se asigura că se acționează cu material antiderapant

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița sunt prezenți pe principalele artere rutiere pentru a se asigura că se acționează cu material antiderapant, precum și pentru deszăpezirea drumurilor, în vederea asigurării viabilității părții carosabile si prevenirii producerii unor accidente de circulație cu consecințe grave.

Polițiștii atrag atenția conducătorilor auto să adope o manieră preventivă la volan și să respecte cu strictețe regulile de circulatie!

Articolul Video- Polițiștii rutieri prezenți pe principalele artere rutiere pentru a se asigura că se acționează cu material antiderapant apare prima dată în DambovitaNews.