VIDEO: Iulian Dumitrescu, atac frontal la Bogdan Toader: ”Din prostie sau indolență nu s-au alocat bani la spitalul județean!”

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a susținut astăzi o conferință de presă în care l-a acuzat pe fostul șef al instituției, Bogdan Toader că nu a alocat fondurile necesare desfășurării în bune condiții a activității spitalului județean de urgență din Ploiești. ”Am aprobat astăzi alocarea sumei de 4 milioane de lei pentru Spitalul Județean […] Articolul VIDEO: Iulian Dumitrescu, atac frontal la Bogdan Toader: ”Din prostie sau indolență nu s-au alocat bani la spitalul județean!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

VIDEO: Iulian Dumitrescu, atac frontal la Bogdan Toader: ”Din prostie sau indolență nu s-au alocat bani la spitalul județean!”

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a susținut astăzi o conferință de presă în care l-a acuzat pe fostul șef al instituției, Bogdan Toader că nu a alocat fondurile necesare desfășurării în bune condiții a activității spitalului județean de urgență din Ploiești.

”Am aprobat astăzi alocarea sumei de 4 milioane de lei pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Banii vor fi cheltuiți pentru ventilatoare noi dedicate bolnavilor de coronavirus, pentru rezolvarea problemei oxigenului de care pacienții de la infecțioase au mare nevoie, pentru amenajarea unui spațiu primire și de triaj la UPU Ploiești, pentru continuarea renovării și extinderea secției ATI” a anunțat Iulian Dumitrescu.

Citește și Situație revoltătoare la spitalul județean din Ploiești. Patru ventilatoare erau nefolosite în magazie, în timp ce bolnavii COVID din ATI rămâneau fără aer!

Acesta a acuzat fosta conducere a Consiliului Județean Prahova, inclusiv pe Bogdan Toader, fostul președinte al instituției de ”prostie și indolență” pentru că nu a alocat fonduri pentru dotările solicitate de medicii spitalului județean de urgență. 

Citește și Iulian Dumitrescu: ”La SJU Ploiești era ca în epoca de piatră. Am alocat un buget, ca să nu mai fie nevoiți să bage buteliile cu oxigen pe geam”

Din păcate, am aflat că nu e prima dată când spitalul a solicitat Consiliului Județean fonduri pentru chestiunile punctuale despre care am discutat astăzi, dar răspunsul pe care l-au primit a fost că nu sunt bani. În plus, facturile pentru cheltuielile curente ale spitalului nu au mai fost plătite din luna august” a precizat Dumitrescu.

VIDEO Acuzații grave ale lui Iulian Dumitrescu la adresa lui Bogdan Toader – de la minutul 11 și 30 de secunde al înregistrării:

Articolul VIDEO: Iulian Dumitrescu, atac frontal la Bogdan Toader: ”Din prostie sau indolență nu s-au alocat bani la spitalul județean!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.