VIDEO: Intersecția din Ploiești unde funcționează ”legea junglei”. ”N-am văzut niciodată un polițist în zonă să-i sancționeze pe tupeiști!”

Un cititor ne-a trimis o filmare în care surprinde haosul din intersecția străzilor Grigore Cantacuzino cu Popa Farcaș. Numeroși șoferi, nerăbdători să se încadreze pe o bandă de acces în strada Torcători din intersecția cunoscută sub denumirea populară ”la Moș Crăciun” ignoră marcajul rutier, făcând imposibil accesul șoferilor care vin de pe strada Popa Farcaș […] Articolul VIDEO: Intersecția din Ploiești unde funcționează ”legea junglei”. ”N-am văzut niciodată un polițist în zonă să-i sancționeze pe tupeiști!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

VIDEO: Intersecția din Ploiești unde funcționează ”legea junglei”. ”N-am văzut niciodată un polițist în zonă să-i sancționeze pe tupeiști!”

Un cititor ne-a trimis o filmare în care surprinde haosul din intersecția străzilor Grigore Cantacuzino cu Popa Farcaș.

Numeroși șoferi, nerăbdători să se încadreze pe o bandă de acces în strada Torcători din intersecția cunoscută sub denumirea populară ”la Moș Crăciun” ignoră marcajul rutier, făcând imposibil accesul șoferilor care vin de pe strada Popa Farcaș în strada Grigore Cantacuzino.

Mesajul cititorului care ne-a trimis imaginile:

”Sunt și eu curios de ce niciodată Poliția nu este prezentă în această intersecție ca să-i sancționeze pe cei ce ce depășesc coloana de mașini sau încalcă linia continuă, hașurile si banda de intrare. Unde ar trebui să se bage cel cu Audi si cel cu duba ieșiți de pe strada Popa Farcaș?”

 

Articolul VIDEO: Intersecția din Ploiești unde funcționează ”legea junglei”. ”N-am văzut niciodată un polițist în zonă să-i sancționeze pe tupeiști!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.