VIDEO | În Turcia, un cățel a stat ”de gardă” câteva zile în fața spitalului în care era internat stăpânul său

Imagini emoționate au fost surprinse în fața unui spital din Turcia, unde Mărgică, un cățel extrem de devotat, și-a așteptat stăpânul vreme de câteva zile. Bucuria patrupedului, la revederea omului său, a fost fără margini, scrie The Guardian. Câinele, o femelă pe nume Boncuk – nume care înseamnă mărgică -, a urmărit ambulanța care i-a […]

VIDEO | În Turcia, un cățel a stat ”de gardă” câteva zile în fața spitalului în care era internat stăpânul său

Imagini emoționate au fost surprinse în fața unui spital din Turcia, unde Mărgică, un cățel extrem de devotat, și-a așteptat stăpânul vreme de câteva zile. Bucuria patrupedului, la revederea omului său, a fost fără margini, scrie The Guardian.


Câinele, o femelă pe nume Boncuk - nume care înseamnă mărgică -, a urmărit ambulanța care i-a dus stăpânul, Cemal Senturk, la spitalul din orașul Trabzon pe 14 ianuarie.


Apoi, în fiecare zi, Mărgică a plecat de acasă pe același drum și a petrecut ore bune în fața intrării din spital, în așteptarea lui Cemal.


„Vine în fiecare zi în jurul orei 9:00 și așteaptă până se face seara. Nu intră”, a declarat Muhammet Akdeniz, un agent de securitate al spitalului, potrivit The Guardian.


Fiica lui Senturk, Aynur Egeli, a spus că o ducea pe Boncuk acasă, dar ea se întorcea mereu la spital.


Miercuri, Boncuk a fost reunită, în sfârșit, cu stăpânul ei. Din momentul în care ușile spitalului s-au deschis, animalul nu s-a mai dezlipit de el.


„Este foarte obișnuită cu mine. Și mie mi-a fost dor de ea”, a spus bărbatul.