VIDEO | Furtună violentă pe plajă în Mamaia și Constanța. Vântul a bătut cu peste 80 km/h

O furtună puternică a lovit miercuri seară stațiunea Mamaia, dar și orașul Constanța. Ploaia torențială și rafalele puternice de vânt s-au pornit dintr-odată, scrie Adevărul. Au fost afectate de fenomenele meteo severe și alte stațiuni de pe Litoral, dar și localități din restul județului Constanța. Meteorologii emiseseră o avertizare now casting de vreme severă, cod […]

VIDEO | Furtună violentă pe plajă în Mamaia și Constanța. Vântul a bătut cu peste 80 km/h

O furtună puternică a lovit miercuri seară stațiunea Mamaia, dar și orașul Constanța. Ploaia torențială și rafalele puternice de vânt s-au pornit dintr-odată, scrie Adevărul.


Au fost afectate de fenomenele meteo severe și alte stațiuni de pe Litoral, dar și localități din restul județului Constanța. Meteorologii emiseseră o avertizare now casting de vreme severă, cod portocaliu de ploi și vijelii în județ, între orele 18.35 și 19.15.Furtuna s-a declanșat brusc, cu descărcări electrice, vijelie și rafale de vânt care au depășit 80 km/h.Localitățile afectate au fost Constanța, Medgidia, Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cobadin, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Cogealac, Nicolae Bălcescu, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Mircea Vodă, Castelu, Poarta Albă, Crucea, Peștera, Ciocârlia, Amzacea, Cuza Voda, Pecineaga, Istria, Mereni, Săcele, Costinești, Bărăganu, Pantelimon, Târgușor, Tortoman, Siliștea, Grădina, Mangalia.