VIDEO | Draga Olteanu Matei, condusă pe ultimul drum. Actrița va fi înmormântată astăzi, la Piatra Neamț

Actrița Draga Olteanu Matei, care a murit la Iaşi, la vârsta de 87 de ani, va fi înmormântată, duminică, la Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamț. UPDATE ORA 12.00 – A început oficierea serviciului religios. UPDATE ORA 9.30 – Cortegiul funerar a ajuns pe Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț. UPDATE ORA 12.00 – A început […]

VIDEO | Draga Olteanu Matei, condusă pe ultimul drum. Actrița va fi înmormântată astăzi, la Piatra Neamț

Actrița Draga Olteanu Matei, care a murit la Iaşi, la vârsta de 87 de ani, va fi înmormântată, duminică, la Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamț.


UPDATE ORA 12.00 - A început oficierea serviciului religios.


UPDATE ORA 9.30 - Cortegiul funerar a ajuns pe Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț.


UPDATE ORA 12.00 - A început oficierea serviciului religios.


În vârstă de 87 ani, Draga Olteanu Matei a murit în cursul nopţii de marţi spre miercuri, la Secţia de Terapie Intensivă din cadrul Clinicii de Gastroenterologie şi Hematologie a Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi, unde fusese internată cu hemoragie digestivă superioară.


Joi, trupul neînsuflețit al marii actrițe a fost depus la Cinema Mon Amour, acolo unde sute de persoane i-au adus un ultim omagiu.


„Marea stea a teatrului și filmului românesc, Draga Olteanu Matei, a ajuns din nou pe scenă. De data aceasta însă, nu mai joacă! Lumina reflectoarelor Cinematografului Mon Amour va răspândi tristețe în jur. Steaua Dragăi va lumina din cer…”, s-a notat pe pagina cinematografului.


src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Foctav.andrei.3%2Fvideos%2F3513635242025348%2F&show_text=false&width=560"
width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden"
scrolling="no" frameborder="0"
allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write;
encrypted-media; picture-in-picture; web-share"
allowFullScreen="true">


Onor militar pentru Draga Olteanu Matei


Duminică, la ora 9.30, cortegiul funerar va ajunge pe Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț, unde se va oficia serviciul religios și se va acorda onorul militar.


La ora 14.40, cortegiul funerar va pleca spre Cimitirul Eternitatea, cu oprire în fața Teatrului Tineretului.


Marea actriță își va duce somnul de veci alături de soțul său Ionel Matei, care a decedat în 2014.


Fotografii: Facebook / ziarpiatraneamt.ro