VIDEO: Cum arată iluminatul festiv din Ploiești. Beculețele au fost aprinse în această seară

În această seară, la Ploiești a fost aprins iluminatul festiv de sărbători. Câteva mii de ploieșteni au asistat la evenimentul la care au participat primarul Andrei Volosevici și cei doi viceprimari, Nicodim și Trofin. Traficul rutier este interzis pe B-dul Republicii, de la Poșta centrală până la rodul din Piața Eroilor (Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul”) […] Articolul VIDEO: Cum arată iluminatul festiv din Ploiești. Beculețele au fost aprinse în această seară apare prima dată în Observatorul Prahovean.

VIDEO: Cum arată iluminatul festiv din Ploiești. Beculețele au fost aprinse în această seară

În această seară, la Ploiești a fost aprins iluminatul festiv de sărbători. Câteva mii de ploieșteni au asistat la evenimentul la care au participat primarul Andrei Volosevici și cei doi viceprimari, Nicodim și Trofin. Traficul rutier este interzis pe B-dul Republicii, de la Poșta centrală până la rodul din Piața Eroilor (Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul”) până la ora 20.00.

Potrivit autorităților, 12 milioane de beculețe s-au aprins, simultan, la Ploiești, în 29 de zone ale orașului.

În mai multe cartiere, zona centrală, la intrările în oraș și în Parcul Municipal Ploiești Vest au fost împodobiți brazii existenți, au fost montate figurine 2D și 3D, plase cu lumini sau ghirlande luminoase de exterior.
Observatorul Prahovean a transmis LIVE momentul aprinderii iluminatului festiv:

Articolul VIDEO: Cum arată iluminatul festiv din Ploiești. Beculețele au fost aprinse în această seară apare prima dată în Observatorul Prahovean.