VIDEO: Consiliul Județean Prahova va prelua execuția centurilor ocolitoare de la Comarnic, Bușteni, Mizil și Vălenii de Munte

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat în exclusivitate la ”Observatorulph.ro LIVE” că instituția pe care o conduce va prelua mai multe proiecte majore de infrastructură rutieră de la CNAIR. Este vorba de amenajarea unor sensuri giratorii pe DN 1 și DN 1B, precum cele de la Puchenii Mari sau Valea Călugărească, dar și […] Articolul VIDEO: Consiliul Județean Prahova va prelua execuția centurilor ocolitoare de la Comarnic, Bușteni, Mizil și Vălenii de Munte apare prima dată în Observatorul Prahovean.

VIDEO: Consiliul Județean Prahova va prelua execuția centurilor ocolitoare de la Comarnic, Bușteni, Mizil și Vălenii de Munte

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat în exclusivitate la ”Observatorulph.ro LIVE” că instituția pe care o conduce va prelua mai multe proiecte majore de infrastructură rutieră de la CNAIR.

Este vorba de amenajarea unor sensuri giratorii pe DN 1 și DN 1B, precum cele de la Puchenii Mari sau Valea Călugărească, dar și construirea unor centuri ocolitoare pentru decongestionarea traficului rutier atât pe Valea Prahovei, la Comarnic și Bușteni, cât și pe DN 1A, la Vălenii de Munte, respectiv DN 1B, la Mizil.

În ceea ce privește durata lucrărilor de infrastructură, aceasta va fi redusă pentru ca disconfortul șoferilor și a locuitorilor din zonele respective să fie cât mai mic. (P.E.)

Iulian Dumitrescu despre proiectele de infrastructură rutieră din Prahova:

 

 

Articolul VIDEO: Consiliul Județean Prahova va prelua execuția centurilor ocolitoare de la Comarnic, Bușteni, Mizil și Vălenii de Munte apare prima dată în Observatorul Prahovean.