VIDEO: Consilierul județean PNL, Sorin Teju, a stat cu șapca pe cap la intonarea imnului

Un moment mai puțin obișnuit s-a consumat astăzi, la ședința Consiliului Județean Prahova. La începutul ședinței, când s-a intonat imnul de stat, consilierul județean PNL, Sorin Teju, a fost surprins cu șapca pe cap (video la finalul textului) Abia după ce un coleg i-a atras atenția, Teju și-a descoperit capul, așa cum impune ceremonia, în […] Articolul VIDEO: Consilierul județean PNL, Sorin Teju, a stat cu șapca pe cap la intonarea imnului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

VIDEO: Consilierul județean PNL, Sorin Teju, a stat cu șapca pe cap la intonarea imnului

Un moment mai puțin obișnuit s-a consumat astăzi, la ședința Consiliului Județean Prahova.

La începutul ședinței, când s-a intonat imnul de stat, consilierul județean PNL, Sorin Teju, a fost surprins cu șapca pe cap (video la finalul textului)

Abia după ce un coleg i-a atras atenția, Teju și-a descoperit capul, așa cum impune ceremonia, în semn de respect față de simbolurile statului român.

Sorin Teju, ”celebru” pentru greșelile gramaticale din declarația de avere

Sorin Teju și-a câștigat un post de consilier județean la alegerile locale de luna trecută, sub sigla PNL. Numele lui apare însă și la alegerile parlamentare din 6 decembrie, ocupând locul al șaptelea pe lista PNL la Camera Deputaților.

În anul 2012, Teju a fost ales deputat pe lista PNL, însă a plecat de la liberali în 2014, odată cu Tăriceanu, când s-a înființat ALDE.

Sorin Teju s-a făcut remarcat nu doar prin averea pe care o deţine – terenuri  bijuterii, spaţii comerciale – ci mai ales prin greşelile gramaticale din declaraţia de avere, el făcând referire, printre altele, în documentul din 2012, la ”bijuteri aur”, ”Casa de pensi”, ”SC Coperativa”,  ”venituri din chiri”, potrivit unei analize publicată recent de news.ro.

VIDEO Secvența cu Teju cu capul acoperit la intonarea imnului poate fi urmărită la începutul filmării ședinței de către Observatorulph.ro (de la secunda 10):

Articolul VIDEO: Consilierul județean PNL, Sorin Teju, a stat cu șapca pe cap la intonarea imnului apare prima dată în Observatorul Prahovean.