VIDEO Circulație în condiții de iarnă în tot județul Constanța. Nu sunt drumuri închise, dar vizibilitatea în multe zone este redusă de viscol

Circulația rutieră se desfășoară, marți dimineață, în condiții de iarnă în tot județul Constanța, vizibilitatea fiind redusă în multe zone de ninsoare viscolită. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, la această oră nu [...] The post VIDEO Circulație în condiții de iarnă în tot județul Constanța. Nu sunt drumuri închise, dar vizibilitatea în multe zone este redusă de viscol first appeared on Constanța NEWS.

VIDEO Circulație în condiții de iarnă în tot județul Constanța. Nu sunt drumuri închise, dar vizibilitatea în multe zone este redusă de viscol

Circulația rutieră se desfășoară, marți dimineață, în condiții de iarnă în tot județul Constanța, vizibilitatea fiind redusă în multe zone de ninsoare viscolită.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, la această oră nu sunt drumuri închise, dar vizibilitatea în multe zone este redusă de viscol. Utilajele instituției intervin în zona Ciocârlia, unde mai multe vehicule au rămas blocate în afara șoselei din cauza zăpezii acumulate pe carosabil.

„Sunt două autovehicule, iar utilajele noastre intervin. Acțiunea este în curs de desfăşurare. Se circulă în condiții de iarnă. Este viscol și vizibilitate redusă”, au precizat reprezentanții DRDP Constanța.

La rândul lor, angajații Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța patrulează cu 30 de utilaje pe toate drumurile din județ aflate în îngrijirea instituției. Potrivit administratorului special al RAJDP Constanța, Lucian Lungoci, la această oră se intervine în zona Dobromir, Mangalia – Negru Vodă, Peștera – Pietreni, Deleni – Șipote și Mireasa – Pantelimon.

„Se acționează în continuare pentru a preveni formarea de suluri de zăpadă din cauza vântului și se împrăștie material antiderapant, nisip cu sare. Intervin 30 de utilaje de deszăpezire – autocamioane cu lamă, sărărița, unimog-uri, încărcătoare frontale și un autogreder”, a precizat Lungoci.The post VIDEO Circulație în condiții de iarnă în tot județul Constanța. Nu sunt drumuri închise, dar vizibilitatea în multe zone este redusă de viscol first appeared on Constanța NEWS.