VIDEO | Aglomerație în stațiunile montane. Petrecere cu zeci de turiști în Poiana Brașov

Stațiunile montane au fost pline de turiști în acest weekend, în Poiana Brașov oamenii s-au înghesuit la o petrecere care s-a ținut la o terasă, aceștia nu purtau mască de protecție și nici distanțarea socială. Situație similară și pe Vârful Postăvaru, unde polițiștii au împărțit zeci de amenzi, potrivit Digi24. După o zi pe pârtie […]

VIDEO | Aglomerație în stațiunile montane. Petrecere cu zeci de turiști în Poiana Brașov

Stațiunile montane au fost pline de turiști în acest weekend, în Poiana Brașov oamenii s-au înghesuit la o petrecere care s-a ținut la o terasă, aceștia nu purtau mască de protecție și nici distanțarea socială. Situație similară și pe Vârful Postăvaru, unde polițiștii au împărțit zeci de amenzi, potrivit Digi24.

După o zi pe pârtie turiștii s-au distrat și au dansat la terase. În Poiana Brașov, turiștii au stat unii în alții, fără mască de protecție. Imaginile au fost postate și pe Facebook.

Situație similară și în Postăvaru. Aici în urma imaginilor postate în spațiul public, polițiștii și jandarmii au dat mai multe amezi.

„Este o situație nedorită și este păcat că unii oameni ignoră apelul nostru de respectare a măsurilor de protecție sanitară. Deși, după atâta vreme în care ne-am confruntat cu pandemia, cred că aceste reguli ar fi trebuit să intre în reflex”, a declarat Alexandru Ganea, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Brașov, potrivit Digi24.

Cum s-a lăsat seara, distracția s-a mutat însă într-un club din Poiana Brașov. Petrecerea a fost transmisă în direct pe Facebook de un participant.