Victor Ciutacu are COVID-19: „Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor!”

Victor Ciutacu a anunţat că are COVID-19. Realizatorul România TV spune că are simptome uşoare, starea lui de sănătate fiind una bună. Victor Ciutacu a intrat în izolare și are grijă să păstreze distanța de soția sa, care are un test negativ pentru COVID-19.

Victor Ciutacu are COVID-19: „Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor!”

Victor Ciutacu a anunţat că are COVID-19. Realizatorul România TV spune că are simptome uşoare, starea lui de sănătate fiind una bună. Victor Ciutacu a intrat în izolare și are grijă să păstreze distanța de soția sa, care are un test negativ pentru COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Ciutacu a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dar se simte foarte bine momentan și a postat un mesaj pe Facebook pentru a-și anunța fanii că a intrat în izolare. Vedeta România TV, în vârstă de 50 de ani, locuiește în aceeași casă cu soția lui, testată negativ, dar mărturisește că aceasta a avut grijă să-i stabilească anumite trasee prin locuință, așa încât să intre cât mai puțin în contact unul cu celălalt.

“Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Aşa că fac aici cuvenitul anunţ: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu şi organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunţat contacţii, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soţie. Care a fost testată negativ.

După cum am mai anunţat într-o confesiune anterioară, cred în existenţa virusului ucigaş. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat şi minţile, doar că acum îl şi simt aproape de mine; neplăcut şi inconfortabil de aproape. Şi, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am şi purtat intens masca, lucru uşor de probat cu mărturii ale colegilor şi ale şoferilor de Uber”, a scris Ciutacu pe pagina personală de Facebook.

Victor Ciutacu are COVID-19: "Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor!"Victor Ciutacu are COVID-19: "Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor!"

Jurnalistul a explicat şi de unde crede că s-a infectat: „Dacă mă întrebaţi pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască. N-am de gând să fac aici reality show cu viaţa şi cu sănătatea noastră, aşa că nu vă aşteptaţi la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype. Dacă mă prăbuşesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mişto, că am talent la asta.

Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile şi nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (şi sper) că voi duce povestea pe picioare. N-am sfaturi înţelepte să vă dau. Nu cred că aveţi nevoie de mine să vă spălaţi pe mâini şi să purtaţi (au ba) mască. Dar, în locul strategilor comunicaţionali ai puterii politice, m-aş feri să diseminez mesajul „purtaţi mască, protejaţi-vă” prin intermediul celor care tocmai anunţă că au fost infectaţi”, a mai scris jurnalistul România TV.

Citește și:

Dramele lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist din toate timpurile. S-a născut într-o familie foarte săracă și a consumat droguri, prima oară, la 24 de ani

Irinel Columbeanu, salvat pentru moment de la faliment! Cine l-a ajutat pe fostul milionar de la Izvorani

Laura Cosoi e în doliu. Tatăl vedetei a murit de COVID-19