Vezi termenul limită pentru depunerea solicitării de scutire de la plata majorărilor de întârziere pentru taxele și impozitele restante

Primăria Poiana, județul Dâmbovița, le reamintește contribuabililor persoane fizice că termenul-limită pentru depunerea solicitării de scutire de la plata majorărilor de întârziere pentru taxele și impozitele restante este 20 decembrie 2022. Pentru a beneficia de această facilitate fiscală, trebuie să fie achitate obligațiile principale către bugetul local. Cât privește taxele și impozitele aferente anului viitor, […] Articolul Vezi termenul limită pentru depunerea solicitării de scutire de la plata majorărilor de întârziere pentru taxele și impozitele restante apare prima dată în DambovitaNews.

Vezi termenul limită pentru depunerea solicitării de scutire de la plata majorărilor de întârziere pentru taxele și impozitele restante

Primăria Poiana, județul Dâmbovița, le reamintește contribuabililor persoane fizice că termenul-limită pentru depunerea solicitării de scutire de la plata majorărilor de întârziere pentru taxele și impozitele restante este 20 decembrie 2022. Pentru a beneficia de această facilitate fiscală, trebuie să fie achitate obligațiile principale către bugetul local.

Cât privește taxele și impozitele aferente anului viitor, acestea nu au fost majorate. S-a aplicat doar rata inflației, respectiv 5,1%. Reamintim, de asemenea, că, potrivit legislației în vigoare, toți cei care își achită obligațiile fiscale integral până la data de 31 martie vor beneficia de o reducere de 10%.

Articolul Vezi termenul limită pentru depunerea solicitării de scutire de la plata majorărilor de întârziere pentru taxele și impozitele restante apare prima dată în DambovitaNews.