Vești bune pentru sănătatea locuitorilor din Moreni

„Astăzi, în incinta ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????????????????????, am inaugurat ambulatoriul unei clinici de  cardiologie, investiție de 1.000.000 de lei realizată în parteneriat de administrația parcului și una dintre societățile comerciale care își desfășoară activitatea în interiorul acestuia. Acest proiect este un exemplu de succes al modului în care trebuie să se desfășoare colaborarea dintre autoritățile publice […] Articolul Vești bune pentru sănătatea locuitorilor din Moreni apare prima dată în DambovitaNews.

Vești bune pentru sănătatea locuitorilor din Moreni
„Astăzi, în incinta ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????????????????????, am inaugurat ambulatoriul unei clinici de  cardiologie, investiție de 1.000.000 de lei realizată în parteneriat de administrația parcului și una dintre societățile comerciale care își desfășoară activitatea în interiorul acestuia.
Acest proiect este un exemplu de succes al modului în care trebuie să se desfășoare colaborarea dintre autoritățile publice și mediul privat. În acest fel se asigură servicii medicale de calitate atât angajaților Parcului Industrial Moreni – societatea la care Consiliul Județean Dâmbovița este acționar majoritar, cât și celor aproximativ 60.000 de cetățeni din apropierea acestuia.
Îi felicit pe toți cei implicați în acest proiect, iar Consiliul Județean Dâmbovița va susține în continuare astfel de investiții!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Articolul Vești bune pentru sănătatea locuitorilor din Moreni apare prima dată în DambovitaNews.