Vești bune în proiectul uriaș de apă-canal din Dâmbovița

Noi vești bune date astăzi de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan! „Dâmbovița are unul dintre cele mai mari proiecte din țară privind reabilitarea și modernizarea conductelor de apă și canalizare din 52 de localități, un proiect care se desfășoară prin Compania de Apă din Târgoviște. Este un proiect care este în desfășurare, l-am preluat […] Articolul Vești bune în proiectul uriaș de apă-canal din Dâmbovița apare prima dată în DambovitaNews.

Vești bune în proiectul uriaș de apă-canal din Dâmbovița

Noi vești bune date astăzi de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan!

„Dâmbovița are unul dintre cele mai mari proiecte din țară privind reabilitarea și modernizarea conductelor de apă și canalizare din 52 de localități, un proiect care se desfășoară prin Compania de Apă din Târgoviște. Este un proiect care este în desfășurare, l-am preluat într-o situație puțin mai grea, dar am trecut hopul cel mai important, am scos la licitație foarte multe loturi în care sunt aceste localități și am intrat deja în linie dreaptă. Chiar astăzi s-a înaintat Ordinul de începere pentru primul lot privind execuția unor rețele de apă și canal în 9 localități. Deci astăzi încep efectiv lucrările. S-a predat proiectul pentru fiecare localitate și încep lucrările, iar oamenii vor beneficia de apă și canal anul viitor.

Acest proiect va fi fazat, deja avem aprobare… Este imposibil să terminăm lucrările în mai puțin de un an și jumătate, dar am primit aprobare, va fi fazat și cu siguranță vom termina aceste lucrări în timp cât mai repede, pentru că avem cu toții acest interes.

Pentru prima dată în istoria județului nostru, sau din 2007 de când avem programele cu fonduri europene la dispoziție, județul Dâmbovița, anul acesta, se află pe primul loc la atragerea de fonduri europene. Suntem pe primul loc deși ne aflăm lângă județe „grele” din România, precum Prahova, Argeș, dar iată că am reușit să le depășim…

Avem o mare problemă cu constructorii, eu sunt printre aceia care am avut curaj să declar război constructorilor neserioși. Și pentru prima oară în istoria județului chiar o să ofer certificate negative ca să nu mai vină la licitații măcar. Legea ne permite acest lucru, nu este nicio problemă și cu siguranță voi face acest lucru pentru cei care sunt neserioși”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în cadrul unui interviu acordat lui Bogdan Chirieac, la DCNews

Articolul Vești bune în proiectul uriaș de apă-canal din Dâmbovița apare prima dată în DambovitaNews.