Veste bună pentru dâmbovițeni!

Proiectul promovat de mine încă de anul trecut, Drumul Expres București-Târgoviște, a intrat în faza studiilor de prefezabilitate și fezabilitate. Astăzi, a fost desemnat câștigătorul care va elabora cele două studii în urma cărora se vor găsi cele mai bune soluții pentru a lega acest Drum Expres de Autostrada de Centură a Municipiului București Nord, […] Articolul Veste bună pentru dâmbovițeni! apare prima dată în DambovitaNews.

Veste bună pentru dâmbovițeni!
Proiectul promovat de mine încă de anul trecut, Drumul Expres București-Târgoviște, a intrat în faza studiilor de prefezabilitate și fezabilitate.
Astăzi, a fost desemnat câștigătorul care va elabora cele două studii în urma cărora se vor găsi cele mai bune soluții pentru a lega acest Drum Expres de Autostrada de Centură a Municipiului București Nord, dar și de Drumul Expres Găești-Târgoviște-Ploiești.
Un alt câștig foarte important este și faptul că, prin construirea Drumului Expres București-Târgoviște, Municipiul Târgoviște va avea acces la principala rețea de transport națională.

Articolul Veste bună pentru dâmbovițeni! apare prima dată în DambovitaNews.