Vedete pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2021. Ce ținute extravagante au purtat

VIVA! Party 2021: La Grande Bellezza. După doi ani de așteptare, vedetele și-au etalat ținutele extravagante pe covorul roșu la Clubul Diplomatic din București. Iată cele mai îndrăznețe apariții de la eveniment!

Vedete pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2021. Ce ținute extravagante au purtat

VIVA! Party 2021: La Grande Bellezza. După doi ani de așteptare, vedetele și-au etalat ținutele extravagante pe covorul roșu la Clubul Diplomatic din București. Iată cele mai îndrăznețe apariții de la eveniment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Covorul roşu de la VIVA! Party 2021 a devenit neîncăpător puţin după ora 19.00. După un an de pauză, an în care cu toții ne-am pus viețile în stand-by, vedetele au revenit, mai strălucitoare ca niciodată, la cea mai așteptată petrecere a anului. Ilinca Vandici, Ramona, Olaru, Andreea Bălan, Carmen Brumă, Dana Săvuică, Ioana Ginghină, Bianca Drăgușanu, Adina Buzatu, alexandra Ungureanu și nu numai au făcut o adevărată paradă a ținutelor, respectând pe deplin dress code-ul Extravaganza.

Vedete pe covorul roșu la VIVA! Party 2021

Carmen Brumă s-a numărat printre primele vedete care și-au făcut apariția la VIVA! Party 2021. Așa cum ne-a obișnuit la fiecare eveniment, vedeta a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă. Carmen a purtat un crop top și o fustă amplă, cu trenă, portocaliu neon și a atras privirile tuturor pe covorul roșu.

Vedete pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2021. Ce ținute extravagante au purtatVedete pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2021. Ce ținute extravagante au purtat

Nici Ramona Bădescu, care locuiește în Italia de ani buni, nu a lipsit de la evenimentul VIVA!. Carismatica actriță a purtat o rochie de culoare roz pudră cu un decolteu generos, care i-a pus perfect în valoare formele.

Dana Săvuică a îmbrăcat o rochie scurtă, argintie, strălucitoare. Ținuta i-a pus în valoare silueta de invidiat. De asemenea, o apariție interesantă a avut și Oana Roman, care a ales să poarte un deux-pieces cu bluză gen chimonou din mătase, de culoare neagră, care-i avantaja din plin silueta, mai ales că în ultimul an a slăbit considerabil. Oana a asortat la ținuta all-black o perucă de culoare mov.

Ramona Olaru și Simona Pătruleasa au optat pentru pantaloni, care le-au pus siluetele în valoare. În timp ce vedeta Antenei 1 a îmbrăcat o pereche de pantaloni albi mulați, cu volane ample în partea de jos, și un top multicolor, Simona a ales o ținută mai sobră, de culoare neagră, dar cu detalii extrem de sexy.

George Piștereanu, Alina Pușcău, Andrei Stoica nu au lipsit nici ei de la evenimentul VIVA! Party la Grande Bellezza.

VIVA! Party – 22 de ani

Petrecerea VIVA!, 22 de ani În urmă cu 22 de ani, apărea primul număr VIVA!, la început de vară. După o nedorită pauză de un an, la început de toamnă, în zi mare, de Sf. Maria, VIVA! Party a revenit, mai strălucitoare ca niciodată, cu vedetele din toate domeniile și de toate vârstele. Cântăreți, actori, influenceri, sportivi, oameni de telviziune și nu numai au răspuns prezent invitației noastre. La Grande Bellezza și-a meritat numele pe deplin. Rețeta nu s-a schimbat: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, muzică bună, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități. 

Le mulțumim partenerilor noștri: Pandora, Foreo, GLO, James Bond, Herbalife, Victoria’s Secret, Peroni, Alexandrion, – cu brandurile Kingsbury GIN si Saber Elyzia, Inghetata Corso și Fiat.