Variola maimuței: cum se răspândește, ce simptome specifice prezintă și cum se tratează

Variola maimuței, o boală rară, întâlnită de obicei în Africa Centrală și de Vest – a fost depistată în ultimele zile în SUA, Australia și în mai multe țări europene, reprezentând, astfel, o răspândire “neobișnuită”. Oficialii germani și australieni au fost ultimii care au confirmat cazuri, potrivit Reuters, citată de Business Insider. Acestea au venit după […] Articolul Variola maimuței: cum se răspândește, ce simptome specifice prezintă și cum se tratează apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Variola maimuței: cum se răspândește, ce simptome specifice prezintă și cum se tratează

Variola maimuței, o boală rară, întâlnită de obicei în Africa Centrală și de Vest – a fost depistată în ultimele zile în SUA, Australia și în mai multe țări europene, reprezentând, astfel, o răspândire “neobișnuită”. Oficialii germani și australieni au fost ultimii care au confirmat cazuri, potrivit Reuters, citată de Business Insider. Acestea au venit după […]

Articolul Variola maimuței: cum se răspândește, ce simptome specifice prezintă și cum se tratează apare prima dată în Observatorul Prahovean.