Valentina și Cristi Borcea, pentru prima oară într-o emisiune TV împreună. Dezvăluiri neașteptate despre relația lor. “Atunci am fost sigur că va rămâne cu mine”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost invitați la “Star Matinal”, aceasta fiind prima lor apariție împreună într-o emisiune TV. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și s-au ținut tot timpul de mână. Au făcut declarații neașteptate despre relația lor și au dezvăluit secretul căsniciei liniștite. „Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai […]

Valentina și Cristi Borcea, pentru prima oară într-o emisiune TV împreună. Dezvăluiri neașteptate despre relația lor. “Atunci am fost sigur că va rămâne cu mine”
Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost invitați la “Star Matinal”, aceasta fiind prima lor apariție împreună într-o emisiune TV. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și s-au ținut tot timpul de mână. Au făcut declarații neașteptate despre relația lor și au dezvăluit secretul căsniciei liniștite.„Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el o să fie un razboi greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a spus Valentina Borcea la Star Matinal, potrivit Spynews.„Am avut piedici dar la mine a fost un moment când mi-am dat seama că s-a anunțat sentința și trebuia să merg la penitenciar. I-am spus că este frumoasă, deșteaptă, i-am spus că nu are cum că sunt 6 ani și 4 luni. Atunci mi-a spus că nu o interesează nmic și că vrea să fie cu mine indiferent de greutăți”, a declarat Cristi Borcea.„I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna, (...) femeia cu care voi face o familie”, a continuat Cristi Borcea.