Valentina Pelinel și Cristi Borcea, gest public de iubire. Cât de romantici sunt la trei ani de la nuntă

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit soț și soție în toamna anului 2018. Au trei copii împreună și par mai fericiți ca niciodată. Nu se feresc să își trăiască public iubirea, în ochii fanilor lor. Au făcut acum un gest care demonstrează încă o dată cât de îndrăgostiți sunt unul de altul. Valentina Pelinel, […]

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, gest public de iubire. Cât de romantici sunt la trei ani de la nuntă

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit soț și soție în toamna anului 2018. Au trei copii împreună și par mai fericiți ca niciodată. Nu se feresc să își trăiască public iubirea, în ochii fanilor lor. Au făcut acum un gest care demonstrează încă o dată cât de îndrăgostiți sunt unul de altul.


Valentina Pelinel, de-a lungul acestor ani, nu s-a ferit să recunoască că soțul Cristi Borcea e bărbatul la care a visat mereu. El i-a oferit familia pe care și-a dorit-o mulți ani. A devenit mamă, soție, e o femeie mândră de ce a reușit.


Nici Cristi Borcea nu s-a lăsat mai prejos în declarații, chiar dacă el a trecut prin mai multe mariaje, cel cu Valentina Pelinel e cel mai fericit, deoarece, după cum el a spus în emisiuni televizate, ea îi oferă liniștea, răbdarea și înțelegerea de care are atâta nevoie.


Cei doi nu apar prea des în emisiuni televizate împreună, sunt discreți. Valentina Pelinel e însă activă pe rețelele de socializare și postează imagini de familie, cu copii, cu soțul. Vedeta a surprins acum cu o poză în care își sărută pasional soțul. Acesta e gestul public de iubire. Sunt foarte apropiați, se pare că relația lor merge din ce în ce mai bine. „Așa e iubirea”, a sugerat Valentina Pelinel.Valentina Pelinel, o mamă modernă. A apărut în fustă mini


Valentina Pelinel l-a adus prima dată pe lume pe Milan, fiul ei cel mare și al lui Cristi Borcea. Mulți se gândeau că aceasta nu va mai avea niciodată silueta pe care o afișa cândva pe podiumurile de modă. Imediat după naștere, vedeta a slăbit și le-a dat răutăcioșilor peste nas. A urmat a doua sarcină, cu gemenele. Pe parcursul acesteia, Valentina Pelinel a luat mai multe kilograme în greutate.


A născut, iar apoi a început transformarea fizică. A urmat un regim de viață sănătos și face mult sport și acum. Săptămânal se antrenează atât pentru sănătatea sa, cât și pentru a arăta bine. Soția lui Cristi Borcea, la 40 de ani, are un corp armonios, picioare lungi și tonifiate. Așa se face că acum vedeta s-a afișat într-o fustă mini, încălțată cu sandale cu toc înalt. Are și o coafură tinerească și e machiată discret.