„Vaccinare la poarta ta!”, în comuna Ciugud, din județul Alba. Ce presupune campania

„Orice persoană cu vârsta de peste 18 ani poate să se programeze online, telefonic sau prin sms pentru a fi imunizată. În perioada 14-16 mai 2021, echipe medicale mobile vor veni în fiecare sat al comunei pentru acțiunea de vaccinare”, se arată într-un comunicat de prezentare a campaniei, postat pe pagina de Facebook a comunei […]

„Vaccinare la poarta ta!”, în comuna Ciugud, din județul Alba. Ce presupune campania

„Orice persoană cu vârsta de peste 18 ani poate să se programeze online, telefonic sau prin sms pentru a fi imunizată. În perioada 14-16 mai 2021, echipe medicale mobile vor veni în fiecare sat al comunei pentru acțiunea de vaccinare”, se arată într-un comunicat de prezentare a campaniei, postat pe pagina de Facebook a comunei Ciugud, din județul Alba.


Primăria din Ciugud, comună cu 3.000 de suflete, a lansat marți, 4 mai, campania „Vaccinare la poarta ta!”, care are ca scop stimularea vaccinării în mediul rural.


În cele trei zile ale campaniei, echipajele mobile contactate de primărie vor amplasa puncte de lucru în diverse locuri ale comunei, în așa fel încât să fie cât mai aproape de localnicii înscriși pentru imunizare.Programările pot fi făcute până pe 12 mai online, telefonic sau prin intermediul medicilor de familie.