Urziceni: Primarul Constantin Sava, candidat PSD, realizări în ultimii patru ani și noi obiective pentru următorii patru ani

Urziceni: Constantin Sava se mândrește cu lucrurile făcute în Municipiul pe care-l administrează și are lista plină cu planuri de viitor. Constantin Sava, primarul Municipiului Urziceni, se prezintă în fața electoratului la alegerile locale din 9 iunie cu o nouă echipă, de data aceasta una social-democrată. Dat afară din PNL la ordinul președintelui Dragoș Soare, primarul vrea să-și ducă la bun sfârșit planurile administrative și investiționale și a ales să candideze pentru funcția de primar în perioada 2024 – 2028 din partea PSD. Am avut privilegiul să vă servesc cu… Articolul Urziceni: Primarul Constantin Sava, candidat PSD, realizări în ultimii patru ani și noi obiective pentru următorii patru ani apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Urziceni: Primarul Constantin Sava, candidat PSD, realizări în ultimii patru ani și noi obiective pentru următorii patru ani

Urziceni: Constantin Sava se mândrește cu lucrurile făcute în Municipiul pe care-l administrează și are lista plină cu planuri de viitor.

Constantin Sava, primarul Municipiului Urziceni, se prezintă în fața electoratului la alegerile locale din 9 iunie cu o nouă echipă, de data aceasta una social-democrată.

Dat afară din PNL la ordinul președintelui Dragoș Soare, primarul vrea să-și ducă la bun sfârșit planurile administrative și investiționale și a ales să candideze pentru funcția de primar în perioada 2024 – 2028 din partea PSD.

Am avut privilegiul să vă servesc cu devotament și să contibui la dezvoltarea și prosperitatea localității noastre. Am implementat proiecte îndrăznețe, ce au adus beneficii palpabile tuturor locuitorilor, de la infrastructură la programe sociale și educaționale. (CONSTANTIN SAVA, primar Urziceni)

LISTA DE CONSILIERI LOCALI PSD

Voi continua să mă dedic complet proiectelor ce ne privesc pe toți, să fiu un lider deschis și receptiv la nevoile și preocupările dumneavoastră și să promovez transparența și integritatea în toate acțiunile mele. Vă rog să aveți încredere în faptul că prioritatea mea este să continuăm proiectele importante ale municipiului nostru, să trecem într-o nouă etapă de modernizare. (CONSTANTIN SAVA, primar Urziceni)

Creșterea calității actului de învățământ, atragerea de fonduri pentru un centru multifuncțional la Colegiul Național Grigore Moisil, o grădiniță și o creșă edificate în ultimii ani sunt o mică parte din realizările din domeniul învățământului.

În ultimul mandat al primarului Constantin Sava, în sănătate s-a investit pentru construirea Ambulatoriului și digitalizare, iar la capitolul infrastructură sunt notabile stația modernă de epurare, extinderea rețelei de alimentare cu gaz metan și modernizarea mai multor străzi din Urziceni.

Nu în ultimul rând, a fost semnat un protocol cu Agenția Națională pentru Locuințe iar municipalitatea va avea 56 de locuințe tip ANL ce vor fi repartizate tinerilor.

(Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Ialomița. Executat de SC MEDIA WEB PUBLICITATE SRL – portal: www.infoialomita.ro. C.U.I. mandatar financiar coordonator: 21240002)

Articolul Urziceni: Primarul Constantin Sava, candidat PSD, realizări în ultimii patru ani și noi obiective pentru următorii patru ani apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.