Unirea Slobozia, ultimul meci pe teren propriu în Liga 2 în acest an

Unirea Slobozia – Unirea Dej se joacă sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 13.45, pe stadionul Municipal „1 Mai”. Unirea Slobozia joacă sâmbătă ultimul meci oficial pe teren propriu din acest sezon competițional în compania formației Unirea Dej. Echipa lui Constantin Enache mai are un meci în Liga 2 în deplasare cu Concordia Chiajna (programat vineri, 2 decembrie, de la ora 13.00). Nu va fi ultima partidă a anului 2022, Unirea având de jucat cu Dinamo București în grupele din Cupa României. Partida nu va avea loc la Slobozia din… Articolul Unirea Slobozia, ultimul meci pe teren propriu în Liga 2 în acest an apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia, ultimul meci pe teren propriu în Liga 2 în acest an

Unirea Slobozia – Unirea Dej se joacă sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 13.45, pe stadionul Municipal „1 Mai”.

Unirea Slobozia joacă sâmbătă ultimul meci oficial pe teren propriu din acest sezon competițional în compania formației Unirea Dej.

Echipa lui Constantin Enache mai are un meci în Liga 2 în deplasare cu Concordia Chiajna (programat vineri, 2 decembrie, de la ora 13.00).

Nu va fi ultima partidă a anului 2022, Unirea având de jucat cu Dinamo București în grupele din Cupa României.

Partida nu va avea loc la Slobozia din cauză că stadionul municipal nu are instalație de nocturnă și se va disputa, cel mai probabil, la Buzău, în data de 6 decembrie, de la ora 19.00.

Unirea Slobozia, doar varianta victoriei cu Unirea Dej

Unirea vizează încă 3 puncte obținute din meciul cu formația clujeană, puncte care să o mențină pe podium în Liga 2.

Calculele hârtiei indică gazdele favorite, cu o serie de trei victorii din ultimele trei partide și un golaveraj perfect, 9 goluri marcate și doar un singur gol primit.

Statut recunoscut și de Dragoș Militaru, antrenorul celor de la Unirea Dej, într-o declarație dată la Metropola TV și preluată de site-ul www.liga2.prosport.ro:

Unirea Slobozia cred că este una dintre cele mai bune echipe din Liga 2, foarte bine organizată. Îmi place, acolo sunt jucători cu calitate, mai ales în față, majoritatea. Pare o echipă sudată, sunt jucători care au rămas de anul trecut, mi se pare că este o echipă care merită locul și cred că sută la sută va fi în play-off.”

De partea celalaltă, oaspeții, care au început bine această ediție de campionat, trec printr-o perioadă mai puțin plăcută, înregistrând două înfrângeri și o remiză în ultimele trei partide disputate în Liga 2.

În eșalonul secund, singura confruntare a avut loc în campionatul 2021 – 2022, atunci când Unirea Slobozia câștiga clar în deplasare, scor 2 – 0, chiar la meciul de debut în Liga 2 al formației Unirea Dej.

Articolul Unirea Slobozia, ultimul meci pe teren propriu în Liga 2 în acest an apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.