Unirea Slobozia și-a luat fotbalist din Camerun

Unirea Slobozia l-a legitimat pe Christ Nkama Afalna, mijlocaș ofensiv de 22 ani care a evoluat doi ani la echipa de Liga 3 Șomuz Fălticeni. Unirea Slobozia face al cincilea transfer din pauza competițională. Văzut la lucru în amicalul cu Abatorul Slobozia, un fotbalist din Camerun a fost oprit în lotul echipei. „Am oprit un fotbalist, este vorba Christ Nkama Afalna, un mijlocaș ofensiv de 22 ani, din Camerun, care joacă de obicei în spatele vârfului. Este un fotbalist cu calități, cunoaște fotbalul din România, a jucat în ultimele două… Articolul Unirea Slobozia și-a luat fotbalist din Camerun apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia și-a luat fotbalist din Camerun

Unirea Slobozia l-a legitimat pe Christ Nkama Afalna, mijlocaș ofensiv de 22 ani care a evoluat doi ani la echipa de Liga 3 Șomuz Fălticeni.

Unirea Slobozia face al cincilea transfer din pauza competițională. Văzut la lucru în amicalul cu Abatorul Slobozia, un fotbalist din Camerun a fost oprit în lotul echipei.

Am oprit un fotbalist, este vorba Christ Nkama Afalna, un mijlocaș ofensiv de 22 ani, din Camerun, care joacă de obicei în spatele vârfului. Este un fotbalist cu calități, cunoaște fotbalul din România, a jucat în ultimele două sezoane la Șomuz Fălticeni. Din câte am văzut în timpul jocului cu Abatorul are calități bune și o capacitate mare de efort fizic.”, a precizat Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia, pentru infoialomita.ro.

Jucătorul din Camerun se alătură celorlalți patru fotbaliști transferați în pauza competițională și care vor evolua pentru restul campionatului în tricoul galben-albastru.

Unirea are sâmbătă un amical cu Recolta Gheorghe Doja

Unirea Slobozia s-a impus la limită, scor 2 – 1, în primul meci amical al anului 2021, partidă de pregătire văzută de antrenorul Adrian Mihalcea drept un antrenament reușit.

Am luat meciul cu Abatorul Slobozia să văd pe teren atât jucătorii veniți în probe, cât și pentru a încheia cu joc primele zile de antrenamente după reunirea lotului. A fost un antrenament util, mai puțin conta rezultatul, oricare ar fi fost acela, mă interesa să-i văd pentru prima dată la joc pe toți băieții care, cu siguranță, vor forma lotul pentru următoarea perioadă. Chiar dacă terenul a fost unul greu, îmbibat cu apă, pot spune că ne-am atins obiectivul propus.”, a explicat antrenorul echipei.

Săptămâna aceasta continuă programul de pregătire, cu accent pe acumulările de ordin fizic, iar pentru ziua de sâmbătă, dacă vremea permite și se va găsi un teren de joc bun, este programat un meci amical cu Recolta Gheorghe Doja, echipa ce reprezintă Ialomița în Liga 3. (FOTO: Mihai Baltă)

Articolul Unirea Slobozia și-a luat fotbalist din Camerun apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.