Unirea Slobozia s-a despărțit de Cosmin Bîrnoi

Unirea Slobozia nu-l va mai avea în lot pe atacantul Cosmin Bîrnoi care a ales să joace din acest an pentru Unirea Dej. Unirea Slobozia s-a despărțit de Cosmin Bîrnoi. Folosit foarte puțin în campionatul 2023 – 2024 fotbalistul a ales să meargă la o echipă unde să prindă mai multe minute pe teren. El a fost deja prezentat la Unirea Dej, echipă ce ocupă în acest moment locul 18, fără șanse să mai prindă un loc în play-off, performanță atinsă campionatul trecut. Cosmin Bîrnoi a evoluat puțin sub 200… Articolul Unirea Slobozia s-a despărțit de Cosmin Bîrnoi apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia s-a despărțit de Cosmin Bîrnoi

Unirea Slobozia nu-l va mai avea în lot pe atacantul Cosmin Bîrnoi care a ales să joace din acest an pentru Unirea Dej.

Unirea Slobozia s-a despărțit de Cosmin Bîrnoi. Folosit foarte puțin în campionatul 2023 – 2024 fotbalistul a ales să meargă la o echipă unde să prindă mai multe minute pe teren.

El a fost deja prezentat la Unirea Dej, echipă ce ocupă în acest moment locul 18, fără șanse să mai prindă un loc în play-off, performanță atinsă campionatul trecut.

Cosmin Bîrnoi a evoluat puțin sub 200 minute în tricoul galben-albastru, intrând pe teren în șase partide, într-unul singur din postura de titular. Pentru Unirea Slobozia a înscris un singur gol, în victoria cu 3 – 1 cu CS Tunari.

Unirea Slobozia, victorie fără glorie în primul meci de verificare al iernii

Trupa pregătită de Adrian Mihalcea se află în plină perioadă de pregătire de iarnă și a spart gheața meciurilor de pregătire cu tradiționala întâlnire cu Abatorul Slobozia, formație din Liga 4.

Echipa care și-a propus promovarea în Liga Națională la finalul acestui campionat a înscris de șapte ori (Dimitrov 3, Coadă 2, Dorobanțu, Costache) și a primit un singur gol.

Mihalcea a folosit două formule diferite de echipă, câte una pe fiecare repriză a meciului disputat pe un teren înghețat și pe o vreme deloc prietenoasă cu fotbalul.

Unirea Slobozia, repriza 1: Georgescu – Ibrian, G. Lazăr, Andreș, Șandru, Pacionel, Coadă, Dorobanțu, Purece, Cojocari, Dimitrov.

Unirea Slobozia, repriza 2: Ciupercă – Milotin, Aioanei, Iancu, Gîrbacea, Ekollo, Lemnaru, D. Lazăr, Atanase, Vlăsceanu, Costache.

Portarul Rusu și jucătorii de câmp Toma, Pospielov și Afalna s-au antrenat separat și nu au fost folosiți nici măcar un minut cu Abatorul Slobozia.

Articolul Unirea Slobozia s-a despărțit de Cosmin Bîrnoi apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.