Unirea Slobozia pierde două puncte după o gravă eroare de arbitraj

Unirea Slobozia a terminat la egalitate, scor 1 – 1, în deplasare cu FC Buzău. Gazdele au egalat după un penalty inexistent. Unirea Slobozia pierde două puncte în meciul din deplasare cu FC Buzău din cauza acordării eronate a unei lovituri de la 11 metri pentru gazde. Este a doua mare greșeală de arbitraj ce dezavantajează echipa lui Adrian Mihalcea într-un meci din deplasare după cele din partida pierdută cu Universitatea Cluj. Atunci, la scorul de 0 – 0, un fundaș al gazdelor a luat în careu mingea cu mâna… Articolul Unirea Slobozia pierde două puncte după o gravă eroare de arbitraj apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia pierde două puncte după o gravă eroare de arbitraj

Unirea Slobozia a terminat la egalitate, scor 1 – 1, în deplasare cu FC Buzău. Gazdele au egalat după un penalty inexistent.

Unirea Slobozia pierde două puncte în meciul din deplasare cu FC Buzău din cauza acordării eronate a unei lovituri de la 11 metri pentru gazde.

Este a doua mare greșeală de arbitraj ce dezavantajează echipa lui Adrian Mihalcea într-un meci din deplasare după cele din partida pierdută cu Universitatea Cluj.

Atunci, la scorul de 0 – 0, un fundaș al gazdelor a luat în careu mingea cu mâna din fața unui atacant dar hențul evident nu a fost sancționat cu lovitură de pedeapsă. Imediat marchează gazdele, autorul golului fiind în poziție de ofsaid.

Unirea Slobozia a marcat pentru „Manole” și Ibrian

Cele două echipe și-au dorit victoria pentru a se menține cu șanse reale în lupta pentru unul dintre primele șase locuri la finalul sezonului regular.

Mustacă și-a încercat norocul în minutul 2 cu un șut de la marginea careului, reținut ușor de portar, pentru ca în minutul 8, la cealaltă poartă, Ciobanu să șuteze de la 20 metri, puțin peste transversală.

Cârstocea încearcă apoi cu un șut de la marginea careului să îl surprindă pe Gurău dar portarul Unirii este atent și reține fără emoții.

La mijlocul reprizei atacantul Afalna pătrunde pe dreapta spre careul gazdelor, centrează în fața porții însă portarul Stoian ajunge înaintea lui Mustacă.

Unirea Slobozia forțează pe contraatac și în minutul 33 reușește să înscrie: pasă pe culoar pentru viteza lui Afalna, Vîrtej încearcă să-i sufle mingea de la picior la limita careului și din contră balonul se duce direct în poartă.

Oaspeții se bucură și afișează un tricou cu un mesaj de încurajare pentru „Manole” (fundașul Gabriel Lazăr) și Florinel Ibrian. Primul și-a pierdut tatăl iar cel de-al doilea ambii părinți, cu toții infectați cu Covid-19.

FC Buzău reacționează imediat și în minutul 33 Ekollo ajunge în poziție de șut dar preferă o pasă la Chică-Roșă care întârzie șutul și trage din 8 metri la o palmă peste bara transversală.

Repriza se încheie cu o altă mare ocazie la poarta Unirii, Ciobanu trimite un șut-centrare din partea stângă, Gurău respinge până la Ekollo care trage violent de la 10 metri însă Gurău, deși incomodat de soare, reușește să respingă mingea peste bară.

FC Buzău, ajutată de arbitrul de centru să scape neînvinsă

Nu trec zece minute din repriza secundă și centralul Vlad Baban din Iași dă un cadou gazdelor și acordă din nimic o lovitură de la 11 metri. (VEZI AICI FAZA ACORDĂRII LOVITURII DE LA 11 METRI!)

Ciprian Petre, abia intrat pe teren, intră în careul oaspeților, trimite mingea pe lângă Perju și apoi se aruncă în careu deși nu este atins de fundaș. Plonjon spectaculos care l-a impresionat pe arbitru, acesta arătând aiurea punctul cu var.

Protestele justificate ale celor de la Unirea Slobozia rămân fără rezultat, Pațurcă bate pe jos, îl păcălește pe Gurău cu mingea trimisă în colțul opus plonjonului și FC Buzău restabilește nemeritat egalitatea.

Jocul se transformă apoi într-o bătălie pentru minge în treimea neutră și este plin de întreruperi. Astfel nu se mai creează faze cursive de atac și pericol real la cele două porți.

În ultimul minut de joc, în careul gazdelor, la un corner de pe dreapta, mingea este oprită în careul mic cu mâna de Ghinga însă centralul își păstrează atitudinea prietenoasă cu FC Buzău și face semn că nu s-a întâmplat nimic neregulamentar.

Unirea Slobozia obține o remiză la Buzău (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!) și rămâne în jumătatea superioară a clasamentului înaintea partidei de pe teren propriu cu Unirea Constanța.

FC BUZĂU: Stoian – Zamfir, Vîrtej, Lopez, Oltean, Ciobanu, Găitan, Cârstocea, Munteanu, Ekollo, Chică-Roșă. Au mai jucat: Pațurcă, Petre, Wiktorski, Manea. Antrenor: Cristian Pustai.

UNIREA SLOBOZIA: Gurău – Trașcu, Dinu, Perju, Toma, Coadă, Greu, Cruceru, Bolohan, Mustacă, Afalna. Au mai jucat: Savu, Ivan, Matei, Stoica, Lazăr. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Articolul Unirea Slobozia pierde două puncte după o gravă eroare de arbitraj apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.